Acceptăm bitcoin, Search Results


Joi, 15 aprilie, BNR a dat un semnal pozitiv prin care a transmis clar că nu le interzice băncilor să accepte tranzacţii cu fonduri provenite din monede virtuale. Ce urmează?

Suntem încântați să vă anunțăm parteneriatul cu Mobilpay, o suluție de procesare a plăților românească, care ne permite să acceptăm plațile cu Bitcoin! Acesta ne perminte să acceptăm legal și instantaneu plățile notelor de plată prin Bitcoin.

acceptăm bitcoin cumpărați tabletă cu bitcoin

Până la 25 de persoane din cadrul comunității Romanian Blockchain au acceptăm bitcoin o dată la două săptămâni la întâlnirile pentru discutarea evenimentelor Bitcoin cât și pentru a afla despre industria cryptomonedei. Echipa noastră tech-savy a căutat o metodă prin care să ofere clienților această alternativă de plată și au decis ce Mobilpay se potrivește perfect!

Ce reprezintă Bitcoin? Dar ce este, de fapt, și ce implicații are pentru monedele reale? În esență, Bitcoin este un simbol digital care poate fi tranzacționat electronic. Acesta nu există în formă fizică.

Aceptarea legală a Bitcoin Comerciant bitcoin etro am cercetat prima oară cum să acceptăm direct Bitcoin, am aflat că acceptăm bitcoin este ușor să accepți Bitcoin respectând legea fără o setare complicată pentru vânzarea și managementul sumelor Bitcoin și înregistrarea contabilă.

Legea românească prevede ca restaurantul să accepte numai RON. Am fi putut accepta Bitcoin fară un procesator de plăți dar întârzierile de rețea ar fi dus la experiență neplăcută a clientului și nevoi contabile de facturare și înregistrare contabilă foarte mari pentru noi.

acceptăm bitcoin cum să faci bani de la bitcoin comerț

Restaurantul presupune foarte multe reglementări deci ultimul lucru pe care ni l-am fi dorit ar fi fost bani care momentan provin din zona gri. Solutia pentru Crypto Payments Soluția ne-a fost oferită la sfârșitul lui și a fost implementată la începutul lui ianuarie Am fost extaziați să permitem clienților plata în siguranță prin Bitcoin astfel să participăm la o nouă revoluție financiară.

acceptăm bitcoin btc recenzii în bandă largă

Sistemul POS Mobilpay rezolvă toate problemele noastre, făcând totul ușor pentru noi ca afacere. Totul rulează de pe o aplicație din telefonul nostru. Fiecare client care dorește să plătească prin Bitcoin poate să solicite această metodă când ne cere nota de plată.

acceptăm bitcoin bitcoin trader puls 4

Introducem suma în RON în aplicație, o conexiune securizată este stabilită, un cod QR apare pe care clientul îl scanează și plătește. În numai 5 secunde s-a realizat tranzacția!

MASSIVE BITCOIN NEWS TODAY (must watch)!! BITCOIN PRICE PREDICTION AFTER BITCOIN CRASH (El Salvador)

Nu contează dacă ai servit doar o cafea sau ai invitat 20 de pieteni la pulled porck, burgeri și bere, Bitcoin e aici!