Actiuni md


bitcoin capitalizarea monedero bitcoin mexic

Obiectivele și valorile la care aderăm Misiunea CPR Actiuni md este dezvoltarea democrației și drepturilor omului din Republica Moldova și promovarea reformelor de bună guvernare și acțiunilor îndreptate împotriva corupției din justiție, economie și administrare publică.

În activitatea noastră vom promova integrarea europeană a țării.

btc salariu în sus goldman sachs bitcoin de birou de tranzacționare

Viziunea noastră este de a deveni o voce respectată în societatea moldovenească, capabilă să influențeze politicile și opiniile, pentru o țară liberă de corupție și o guvernare care simte și acționează responsabil în fața tuturor cetățenilor săi. Scopul nostru este să îmbunătățim politicile publice și să promovăm reformele structurale din R. Moldova în conformitate cu principiile europene și pentru beneficiul întregii societăți.

nicehash bitcoin mining software trade bitcoin youtube

Să oferim consultanță de calitate înaltă în politici publice, având prin urmare impact asupra discursului public și astfel creând necesitatea și cererea pentru reforme în societatea moldovenească.

CPR Moldova este o organizație non-partizan și non-profit.

bitcoin piețe stocuri tradingview btcusd bitstamp

Democrația, anticorupția, justiția, supremația legii, drepturile omului și economia sunt preocupările de bază ale tuturor cetățenilor, și, prin urmare, preocupările noastre.