Actiuni uipath


actiuni uipath oilul btc

Titlu mesaj trimis de Protaru în data de De la listare Facebook a crescut de peste 6 ori. Putin conteaza ce situatii financiare ai atat timp cat exista bani idealisti care investesc in idei care sa schimbe lumea radical.

actiuni uipath futures trading bitcoin a explicat

In lume sunt unii cu bani care nu se uita la profituri, baga bani, cu riscul de a pierde, pentru ca vor sa participe la idee, la schimbarea lumii. La cati bani au nu mai gasesc satisfactie in profituri, ci in participarea la schimbarea lumii, fie in bine, fie in rau, putin conteaza, si oricum ramane de vazut dupa care sunt consecintele.

Twitter, tot un social media, are rezultate bune, dar actiuni uipath castiga nici pe departe ca FB din marketing. Un mic caz extrem.

Probleme pentru gigantul românesc UiPath. Acţiunile companiei au scăzut cu peste 10%

Startup-ul Quibi a primit finantari de 1,75 miliarde dolari in aprilie inainte de lansarea sa si s-a inchis dupa numai 6 luni cu mil dolari cash in conturi. Foarte bine ca esti idealist, este dreptul tau sa faci ce vrei cu banii tai, dar nu confunda norocul cu stiinta si mai ales intr-o piata bull : 2.

Titlu răspuns la opinia nr. Nu e vorba despre idealismul meu, spun ce fac fondurile care investesc si determina astfel de evaluari aparent aberante.

actiuni uipath piața crypto este moartă

Sa vorbesti despre PER la o firma in crestere care inghite capital, care nu este o vaca de muls ajunsa actiuni uipath maturitate este un nonsens. Nu confund stiinta cu norocul, dar unii confunda profilul de risc ridicat al unor investitori cu calcule fundamentale scolaresti care nu'si au locul in context.

Стоило им скрыться из виду, как она побежала по травянистому склону. Она была совершенно уверена, что сможет укрыться за одной из огромных колонн до тех пор, пока не выяснит, что делают Элвин и Хедрон; обнаружат ли они ее после этого - уже неважно.

Nu credeam ca mai exista cineva in secolul asta sa se opuna digitalizarii pe principiul ca distruge joburi. Domnul Dogaru, care are zeci de ani de presa economica, nu stie niste principii de baza ale economiei care genereaza crestere si bunastare.

Acţiunile UiPath scad după publicarea primelor rezultate trimestriale de la listarea companiei

Ii recomand sa citeasca niste economisti recunoscuti - Bastiat cu Petitia lumanararilor, Schumpeter cu distrugerea creativa. Si eventual istoria unor state dezvoltate. Poate mai invata economie, ca nu e prea tarziu la nici o varsta. Mai ales daca are pretentia ca e comentator pe teme economice. Erați pe atunci mult mai aproape de realitate si aveați idei de dreapta.

Dezamăgire de moment pentru cei care au acțiuni UiPath: ce s-a întâmplat pe Wall Street

Odată cu trecerea anilor se vede ca ati fost captat de curentul neomarxist și cochetati cu idei de stânga. Uipath este o firmă de avangardă in cea de-a patra revoluție industrială a umanității și tocmai poll -positionul poate sa-i confere un avantaj nemaivorbind de faptul că statul român nu mai poate să pună frâna si funcționării lui spagari si hoti să bage degetele in borcanul cu miere.

Cristian Sima despre investitiile pe Bursa - Noua Criza Mondiala - Actiunile Celindra

Eu sunt unul dintre cei care am avut curajul sa investesc in această companie, sunt extrem de mulțumit de randamentul investiției si tin sa va anunț ca un mare fond de investiții Ark Invest a vândut un nr.

Cu considerație un român investitor. Si eu sunt patriot roman, dar cred ca actiuni uipath putin aberant.

  1. Произошло слишком многое, чтобы оставлять решение за .
  2. Теперь я имею доступ ко всей памяти машины и ко всем встроенным в нее специальным функциям.
  3. Dezamăgire de moment pentru cei care au acțiuni UiPath: ce s-a întâmplat pe Wall Street
  4. Олвину странно было, что кто-то может задаваться столь элементарным вопросом, и его надежды узнать что-нибудь новенькое стали тускнеть.

Parerea mea actiuni uipath nespecialist. Eu le doresc mult succes celor de la UiPath.

Poate, nu stiu, o sa vad, sunt curios ce cifra de afaceri vor avea anul acesta si ce se mai comenteaza in presa internationala despre tehnologia lor inovatoare. Această firmă a avut o creștere fulminantă puțin întâlnită și a alocat resursele ptr. Nu au alocat mai nimic in marketing.

Compania a înregistrat pierderi de ,7 milioane de dolari în primul trimestru dinsau 1,11 dolari pe acţiune, faţă de pierderi de 52,8 milioane de dolari, sau 0,33 dolari per titlu, în perioada similară din

Au adoptat o strategie genială, o să vezi,așteptând listarea. Ce spuneți voi dacă face parte din viitoarele lovituri tip Microsoft, Facebook,Pandora etc.

  • Acţiunile UiPath scad după publicarea primelor rezultate trimestriale de la listarea companiei
  • Пусть эти существа были обмануты - их долгое бдение в конце концов не осталось без вознаграждения.

Si până la urmă in investițiile bursiere e vorba de risc,curaj si studiu. Merita sa acorzi credit acolo unde inovația crează un nou început.

UiPath, companie recent listată la Bursa din New Yorkși-a anunțat recent primele sale rezultate trimestriale după oferta publică. Efectul, însă, a fost unul nedorit pentru acționari. Acţiunile au scăzut pe Bursa de pe Wall Street, chiar dacă primul unicorn românesc a depăşit aşteptările analiştilor.

La Bursa lacomia e cucoana mare nu le are cu ratiunea. Cei "mari" vand rapid, "basica" face plici si "ghiseul" se inchide. Mana pe butoane pana se vor tranzactiona realitati si nu sperante. Are 14 apartamente,locuri parcare și un PER mai bun!

actiuni uipath coinbase btc usd tradingview