Aprilie bitcoin


Incidentul din Africa de Sud, cea mai mare fraudă cu criptomonede Doi frați din Africa de Sud au dispărut cu 3,6 miliarde de dolari în Bitcoin.

aprilie bitcoin btc private college lucknow

Aceasta ar putea fi cea mai mare fraudă cu criptomonede din istorie. Autor: Adrian Baciu Incidentul din Africa de Sud, cea mai mare fraudă cu criptomonede.

Sursa foto: hepta. Potrivit specialiștilor, aceasta ar putea reprezenta cea mai mare aprilie bitcoin cu criptomonede din istorie.

Bitcoin a atins nivelul de

Fondatorii celui mai mare schimb de criptomonede din acest stat s-au făcut nevăzuți cu aproape 3,6 miliarde de aprilie bitcoin în Bitcoin, după ce au spus investitorilor că bursa a fost spartă. Cea mai mare fraudă cu criptomonede din istorie? Doi frați sud-africani au dispărut cu 3,6 miliarde de dolari în Bitcoin O firmă de avocatură din Cape Town, angajată de investitorii afectați, spune că nu îi poate găsi pe Ameer și Raees Cajee, cei doi frați fondatori ai Africrypt.

Investitorilor li s-a spus inițial că platforma a fost ținta unui atac cibernetic, apoi hoții, frații Ameer și Raees Cajee, nu au putut fi găsiți de o firmă de avocatură angajată de investitorii afectați. Cazul a fost înaintat către Hawks, o unitate de elită a poliției sud-africane, potrivit Bloomberg. Autoritatea de supraveghere financiară din Africa de Sud a anunțat că analizează activitățile companiei însă instituția nu poate declanșa o investigație formală, pentru că legislația țării nu recunoaște activele cripto ca fiind produse financiare.

Citește și Siberia se topește. Au fost înregistrate temperaturi de 48 grade Celsius Citește și În total, aproximativ Aceștia au dispărut în timp ce aveau o valoare de 3,6 miliarde de dolari.

aprilie bitcoin graficul de apreciere bitcoin

Recent, după scăderea valorii Bitcoin, frauda se ridică la puțin sub 2,4 miliarde de dolari. SuperEuro Nu rata! Un raport din aprilie a constatat că cele mai mari 80 de furturi cibernetice din ultimul deceniu au dus la pierderi colective de 2,5 miliarde de dolari.

În jurul orei GMT, bitcoin, cea mai importantă monedă digitală, era cotată la Criptomonedele "nu sunt monede adevărate", au apreciat miercuri mai mult federaţii bancare de referinţă din China, lansând un avertisment împotriva "speculaţiei", într-o ţară care îşi pregăteşte propria monedă virtuală. La un moment dat, China era una dintre cele mai puternice pieţe pentru bitcoin, cea mai aprilie bitcoin monedă virtuală. Cu toate acestea, în autorităţile de la Beijing şi-au schimbat punctul de vedere iar plăţile cu criptomonede au fost declarate ilegale pe motiv că acestea monede pot fi un instrument utilizat în activităţi infracţionale. Ţara asiatică est îngrijorată de riscul speculativ pe care îl prezintă criptomonedele pentru sistemul său financiar.

Frații acuzații de fraudă, comportament suspect încă din aprilie Nereguli în legătură cu Africrypt au apărut în luna aprilie, când Bitcoin creștea spectaculos. Fratele mai mare și CEO-ul companiei, Ameer Cajee, a informat clienții companiei că aceasta a fost victima unui atac al hackerilor.

Cu toate acestea, unii clienți au apelat la firma de avocatură Hanekom Attorneys și un grup separat a cerut intrarea în insolvență a Africrypt.

aprilie bitcoin btc markets recenzii google