Bce bitcoin, Digi Economic - analize si opinii din domeniul economic din Romania si extern | Digi24


fără bitcoin depozit adresa binance

Miercuri, 13 Ianuarieora Presedintele Bancii Centrale Europene, Christine Lagardea facut apel miercuri, 13 ianuarie, la o reglementare globala a Bitcoin, spunand ca in unele cazuri moneda digitala a fost folosita in activitati de spalare de bani iar orice deficiente trebuie rezolvate, transmite Reuters.

Saptamana trecuta, cotatia Bitcoin a urcat pana la un nivel record de Aceasta majorare a cheltuielilor a alimentat bce bitcoin privind inflatia si devalorizarea dolarului american.

bitcoinooou broker

In plus, criptomonedele castiga teren si in randul investitorilor obisnuiti, care sunt din ce in ce mai convinsi ca Bitcoin va fi un activ de durata si nu o bula speculativa, cum se tem unii analisti si investitori. Dar caracterul anonim al Bitcoin a sporit temerile ca ar putea fi utilizat crypto exchange euro activitati de spalare de bani sau alte actiuni ilegale.

cum tranzacționați bitcoins

Obtine oferta AICI! Oficialul nu a furnizat exemple specifice privind cazurile de spalare de bani dar a spus ca intelege ca sunt in derulare cercetari penale privind activitati ilegale cu Bitcoin.

Sectorul criptomonedelor inca este usor reglementat sau nereglementat, desi au aparut standardele globale in domenii cum ar fi bce bitcoin spalarii banilor AML.

Monedele virtuale sunt o reprezentare digitala a valorii care nu este emisa sau garantata de o banca centrala sau de o autoritate publica, nu este in mod obligatoriu legata de o moneda instituita legal si nu detine statutul legal de moneda sau de bani, dar este acceptata de catre persoane fizice sau juridice ca mijloc de schimb si care poate fi transferata, stocata si tranzactionata in bce bitcoin electronic.

In prezent, in Uniunea Europeana nu exista reglementari specifice cu privire la monedele digitale, deoarece acestea au fost considerate prea mici pentru a pune in pericol sistemul financiar.

Insa planurile celor de la Facebook au tras un semnal de alarma astfel ca in prezent blocul comunitar vrea sa determine G20 sa adopte masuri globale cu privire la criptomonede. Citeste mai multe despre.

bitcoin atm minneapolis