Bitcoin 27. ‪Silvia MARGINEAN‬ - ‫محقق Google‬


Nu este foarte activ pe reţelele de socializare - surprinzător pentru un tip cu 1,4 milioane de urmăritori pe Twitter.

crypto schimburi în nigeria bitcoin în valoare de astăzi

Criptomoneda este în prezent a doua cea mai mare monedă digitală după valoarea de piaţă - puţin sub jumătate din capitalizarea de piaţă a bitcoin. Valoarea totală a criptomonedei este acum de aproximativ miliarde de dolari, potrivit CoinMarketCap.

Inside The Cryptocurrency Revolution

Un ether a atins 3. Deşi investitorii cumpără şi vând mii de criptomonede diferite, etherul şi bitcoin 27 reprezintă aproape două treimi din întreaga piaţă mondială a criptomonedelor, de 2,3 trilioane de dolari. Entuziasmul cripto a crescut în aprilie, pe măsură ce platforma de tranzacţionare Coinbase a devenit publică, cu o valoare de piaţă de 86 de miliarde de dolari.

cap de piață care înseamnă bitcoin bitcoin activitate

O parte din creşterea ether este şi urmarea faptului că este criptomoneda de alegfolosită ere pentru achiziţionarea NFT - opere de artă digitale şi alte obiecte de colecţie care sunt transformate în active unice, verificabile şi uşor de tranzacţionat pe blockchain. Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

cumpărarea bitcoin în thailanda btc google finance

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!