Bitcoin britanic


Încercări disperate ale unui britanic de a recupera o unitate plină de bitcoini. A oferit 70 de milioane de dolari autorităților Foto: GettyImages Din articol Primăria a motivat că o astfel de operațiune de excavare ar avea un impact uriaș asupra mediului Britanicul care și-a aruncat, din greșeală, unitatea de stocare pe care se aflau sute de bitcoin, a oferit autorităților locale peste 70 de milioane de dolari pentru a-i permite să excaveze groapa de gunoi, în încercarea de a își recupera bitcoin britanic obiect, scrie CNN. James Howells și-a aruncat unitatea pe care erau stocați de bicoini cu mulți ani în urma.

Poliţia britanică a descoperit o importantă mină ilegală de bitcoin, crezând că va percheziţiona o fermă de canabis de la periferia oraşului Birmingham, transmite CNBC, conform news. Mina, aflată într-o unitate industrială, fura electricitate în valoarea de mii de lire sterline, potrivit poliţiei.

bitcoin britanic unde pot investi bitcoinul meu

Poliţia a percheziţionat unitatea din Sandwell pe 18 mai, în baza unor informaţii care i-au făcut să creadă că aceasta este folosită drept fermă de canabis. O mulţime de oameni au vizitat unitatea în diferite momente ale zilei, au spus poliţiştii, adăugând că sunt vizibile o mulţime de cabluri şi conducte de ventilaţie.

Cu toate acestea, ofiţerii au găsit aproximativ de computere şi zero canabis. Minerii de bitcoin folosesc calculatoare special construite pentru a rezolva ecuaţii matematice complexe. Minerii sunt recompensaţi pentru eforturile depuse în moneda digitală.

  • Poliția din Marea Britanie căuta o fermă de canabis și a găsit o operațiune de "minat" criptomonede care fura curent electric
  • Pot cumpăra cu Paypal la Coinbase?
  • Un britanic care a aruncat din greșeală o avere bitcoin oferă 70 de milioane de dolari ca să i se permită să o caute printre deșeuri Author: Deschide.
  • Cum îmi pot retrage profiturile cu British Bitcoin Profit?
  • Bitcoin devine popular în Marea Britanie, dar puțini oameni îl înțeleg de fapt
  • O versiune digitală a lirei sterline, susţinută de Banca Angliei, ar permite companiilor şi populaţiei să deţină conturi direct la banca centrală, perturbând rolul băncilor în sistemul financiar.
  • Cumpărați Bitcoin cu PayPal | 🥇 Cel mai complet ghid din Brazilia
  • Este profitabil British Bitcoin Profit? | 🥇 Cel mai complet ghid din Brazilia

Cu toate acestea, întregul proces este extrem de consumator de energie din cauza cantităţii de energie utilizată de computere. Bitcoin are o amprentă de carbon comparabilă cu cea a Noii Zeelande, producând anual 36,95 megatone de CO2, potrivit Digiconomist.

bitcoin britanic asrock h81 pro btc bios

Echipamentul informatic a fost confiscat, dar nu au fost efectuate arestări. Miercuri, guvernul iranian a anunţat interzicerea exploatării bitcoin şi a altor criptomonede, oficialii dând vina pe consumul intensiv de energie bitcoin britanic întreruperea furnizării electricităţii în mai multe oraşe iraniene. Noua schimbare de criptocurrency Mongolia Interioară a Bitcoin britanic intenţionează să interzică noile proiecte miniere de criptomonede şi să oprească activitatea existentă, într-o încercare de a reduce operaţiunea care consumă energie.

Sursa: News.

bitcoin britanic cine este bitcoin trader