Bitcoin china


bitcoin china de ce bitcoin este în creștere

China a deschis calea de reglementare China a jucat mult timp un rol supradimensionat în lumea criptomonedelor. Indiferent dacă anterior acționează ca unul dintre hub-urile centrale ale mineritului valutar digital, datorită operațiunilor masive care valorifică energia electrică ieftină sau ca piață primară pentru criptomonede de orice fel, țara a contribuit semnificativ la creșterea monedelor digitale ca industrie în ultimii ani.

Acum, pe măsură ce criptomonedele au scăzut în general în ultimele șase luni sau cam așa, analiștii încep să atribuie o parte din declin și Chinei. Un raport recent al ziarului britanic Express indică faptul că banca centrală a Chinei a confirmat că tranzacțiile bitcoin BTC care au loc în RMB au scăzut dramatic în ultimul an.

Cum are impact situația din China pe piața criptomonedelor din restul lumii?

bitcoin china bitcoin volum

Există explicații relativ simple pentru acest lucru: autoritățile de reglementare chineze au emis o interdicție completă de bitcoin china în februarie a acestui an. Există și alte motive pentru care tranzacționarea ar fi putut să scadă, de asemenea, inclusiv unele care sunt de fapt anterioare interdicției.

bitcoin china bitcoin card cadou din marea britanie

Acum, PBOC a confirmat că a permis o ieșire cu risc zero pentru aproape 90 schimburi de valute digitale și aproape tot atâtea platforme de tranzacționare ICO din septembrie. China a deschis calea de reglementare Într-adevăr, China a fost una dintre primele bitcoin china care a luat măsuri dramatice pentru a intensifica reglementarea lumii criptomonedelor. Începând cu acest punct, rămâne una dintre cele mai extreme țări în ceea ce privește severitatea acțiunii sale de reglementare.

Însă, deși multe alte țări, inclusiv SUA, nu au mers atât de departe încât să interzică ICO-urile și schimburile de criptomonede bitcoin china deplin, acestea ar putea fi totuși influențate de mișcarea Chinei în această direcție.

De asemenea, este important să luați în considerare rolul pe care piața chineză l-ar fi putut avea asupra spațiului valutar digital între septembrie și februariecând a avut loc interdicția.

bitcoin china monitorul tranzacției bitcoin

La rândul său, prețurile ridicate au determinat mai mulți investitori chinezi să devină interesați de spațiu. Cu atât de mult interes în rândul populației investitorilor chinezi, este posibil ca autoritățile să fi devenit îngrijorate de faptul că bitcoinul ar putea provoca yuanul.

bitcoin china istoricul fluctuațiilor bitcoinului

Implementați o interdicție pentru a reduce interesele și a restabili status quo-ul anterior. Povestea rolului Chinei pe piețele criptomonede este probabil mult mai mare decât aceasta. Primul bitcoin china sugera probabil un rol mult mai dramatic pentru baza de investitori chinezi pe piața bitcoin globală decât cel de-al doilea.

bitcoin china sa crypto schimb