Bitcoin craig


Spre deosebire de alte dezvăluiri ale alter ego-urilor, vânarea adevăratei identități a lui Satoshi Nakamoto a implicat numeroase persoane despre care s-a speculat că ar fi inventatorul Bitcoin, dar până în prezent, fiecare candidat probabil a negat-o. Până în zilele noastre, identitatea lui Satoshi Nakamoto rămâne unul dintre marile mistere ale internetului.

Căutarea pentru nașul lui Bitcoin nu se termină cu Craig Wright

Wright este doar cea mai recentă linie lungă de posibili candidați pentru a fi Nakamoto, deși el este primul care a pretins că este el însuși inventatorul Bitcoin.

În sprijinul afirmațiilor sale sălbatice, Wright a oferit o serie de dovezi care s-au conectat la programatorul evaziv, ba chiar a avut aprobări din partea bitcoin craig persoane din spatele Bitcoin care îi confirmă afirmațiile.

bitcoin craig

Deci care sunt probele? Și toate se stivuiesc? Postări pe bloguri anterioare lansării Bitcoin Una dintre cele mai vechi și mai simple dovezi care sugerează că Wright este Nakamoto este o colecție de postări de pe blogul personal al fostului, menționând eliberarea iminentă de Bitcoin înainte ca cryptocurrency să fie lansat efectiv.

Satoshi Nakamoto și inventarea Bitcoin

Din păcate pentru Wright, această dovadă a fost ușor de demontat. Mai multe rapoarte indică faptul că postările lui Wright au fost retardate pentru a da impresia că Wright avea informații despre Bitcoin înainte de lansare.

  1. English Actualizat acum Pretinsul creator al bitcoin cere în instanță recuperarea unor criptomonede în valoare de 4 miliarde de lire sterline Vineri, 14 maiActualitate Internaţional Craig Wright pretinde ca a creat bitcoin Foto: Captura video Craig Wrightun inginer australian în știința calculatoarelor care pretinde că a creat bitcoin, a intentat o acțiune în instanță la Londra împotriva a 16 dezvoltatori de software pentru a încerca să obțină bitcoini în valoare de 4 miliarde de lire sterline, relatează The Guardian.
  2. Căutarea pentru nașul lui Bitcoin nu se termină cu Craig Wright - Bitcoin
  3. 1 btc la graficul istoric pkr

Postările, fără surprindere, au fost șterse de pe blogul lui Wright. Istoricul academic și personal al lui Wright Crearea bitcoinului nu a reprezentat nicio noutate și a fost un indiciu pentru geniul criptografic Nakamoto.

Craig Wright: Bitcoin as a security system

De atunci, mulți bitcoin craig speculat că lista impresionantă a realizărilor academice ale lui Wright îl face un candidat bun pentru a fi tatăl Bitcoin.

Conform profilului său Linkedin, acum șters, Wright deține un doctorat.

Craig S. Wright

Sau nu. De asemenea, universitatea a refuzat să confirme celelalte realizări ale lui Wright la CSU, ceea ce ridică întrebări cu privire la credibilitatea celorlalte pretenții ale sale.

bitcoin craig

Mai mult, Wright a fost anterior centrul unei anchete a Oficiului Fiscal din Australia, care a început după ce antreprenorul a lansat o cerere suspectă pentru credite fiscale de milioane de dolari.

În ansamblu, istoricul verificat al lui Wright nu inspiră prea multă încredere că este fondatorul unei criptomonede care se bazează pe twitter btc trade ua și securitate.

Creatorul lui Bitcoin ar putea fi Craig Wright, dar am greșit de 15 ori înainte

O semnătură digitală de la Nakamoto Cu toate acestea, faptul că Wright a făcut afirmații dubioase despre sine în trecut nu garantează imediat că afirmația sa actuală este falsă. Pentru a decide asta, trebuie să ne uităm la dovezile pe care le-a prezentat pentru a demonstra că bitcoin craig creatorul Bitcoin.

bitcoin craig

Se presupune că Wright a creat o semnătură digitală și a adăugat-o la un discurs al autorului și filozofului Jean-Paul Sartre, premiat cu premiul Nobel.

Succesul probei lui Wright se bazează pe ideea că semnătura digitală a fost făcută folosind o cheie criptografică care poate fi doar în posesia lui Nakamoto.

Wright susține că a adăugat o nouă semnătură digitală, aparținând lui Nakamoto, la un discurs al scriitorului Jean-Paul Sartre.

bitcoin craig

Deci funcționează dovada lui Wright? Semnătura prezentată de Wright ca dovadă nu a fost atașată la o scrisoare de Sartre, ci doar o semnătură dintr-o tranzacție Bitcoin din de Nakamoto. Alții au susținut că bitcoin craig lui Wright este inutil complicată și, în principiu, nu este deschisă validării. Aceștia îl acuză pe Wright că a prezentat în mod intenționat o dovadă conjugată pentru a păcăli membrii presei și publicului mai puțin experimentați, atunci când o dovadă mult mai simplă ar fi suficientă.

Cu toate acestea, unii experți sunt convinși că chiar și mutarea banilor de la un bloc timpuriu nu este suficient și Wright nu ar putea să-și demonstreze cazul decât dacă ar fi în măsură să mute o monedă din primul grup de tranzacții bitcoin cunoscut sub numele de blocul Genesis sau să semneze un mesaj cu cheia privată din acel bloc.

Juriul intră, iar Wright nu este aproape sigur că nu este Satoshi Nakamoto În total, dovezile nu par să fie în favoarea lui Wright.

bitcoin craig

Vreau doar să fiu lăsat în pace … Nu voi mai fi vreodată niciodată pe cameră. Dar rămân întrebările: cine este Satoshi Nakamoto?

Unde este Nakamoto acum? Numai timpul va spune.

bitcoin craig

The Author has not filled his profile.