Bitcoin factură, Bitcoin - Alte aparate electronice - femeiademaine.ro


Recenzii 0 Pentru putea identifica corect contul dumneavoastră la compania la care doriți să efectuați plata, vă rugăm atașați factura originală care conține codul de bare.

bitcoin calculator php

Puteți copia codul, puteți atașa factura in format PDF sau puteți atașa o poză a facturii, caz in care vă rugăm să bitcoin total ca imaginea să fie clară iar codul de bare să fie vizibil în intregimea lui. În lipsa facturii vă rugăm să ne indicați elementele după care putem identifica contul dumneavoastră la furnizor, cum ar fi bitcoin factură de client, numărul de telefon pentru abonamentele de telefonie sau codul de factură.

bitcoin investment și profit

Dacă după datele adăugate de catre dumneavoastra nu este posibilă o identificare a facturii vă vom contacta pentru clarificare. Plata la furnizor Prin BTCfactura.

timpul de a investi în bitcoin

Ca și in cazul plăților efectuate la o bancă, sumele plătite vor fi transferate în contul furnizorului de utilitați cel târziu a doua zi dimineața, urmând ca procesarea plății de către furnizor să se facă imediat sau in ziua urmatoare, în funcție de sistemul intern al companiei respective.

Chitanța primită la efectuarea tranzacției reprezintă dovada plații și garantează faptul că furnizorul de bitcoin factură va primi cel târziu a doua zi dimineața suma achitată de dumneavoastră.

Data menționată pe chitanța primită este recunoscută de furnizor ca fiind data efectuării plății.