Bitcoin ghicitori


cum tranzacționați bitcoin la margine

Tweet Snap Câștigi un Bitcoin dacă rezolvi cele 24 de puzzle-uri. Le poți rezolva pe cont propriu sau o poți face cu ajutorul altor persoane. Poți lăsa bitcoin ghicitori în urma ta pentru alții sau îi poți încurca cu informații false.

0 1 valoarea bitcoinului

La final, doar o persoană poate câștiga Bitcoin-ul. E o serie de puzzle-uri răspândite într-un labirint pe care jucătorii îl explorează la persoana I. Cine le rezolvă primul primește un Bitcoin real, spun dezvoltatorii.

După asta, jocul se termină.

Publicitate Jocul costă 1. Pagina GitHub spune că btcrecover e gândit pentru cazurile în care utilizatorii își știu majoritatea parolelor, dar au nevoie de asistență pentru a încerca combinații diferite.

btc pret acum

Dezvoltatorii au zis că-și vor dezvălui identitatea odată ce câștigătorul își va cere Bitcoin-ul. Oricine reușea să rezolve misterele, putea să găsească locația unde se afla bufnița.

cea mai profitabilă robinet bitcoin

Însă nimeni nu a reușit, iar puzzle-ul fără sfârșit a devenit sursa unor probleme legale încă de atunci. Am luat bitcoin ghicitori cu Steam să-i întrebăm dacă jocurile de pe platformele lor au voie să ofere recompense în bani clienților.

bitcoins vs bursierat

Din ce am văzut în condițiile de încărcare ale Steam, pot face asta. Am luat legătura și cu dezvoltatorii ca să-i întrebăm de ce vor să fie anonimi și vom actualiza articolul ăsta când ne vor răspunde.