Bitcoin imobiliare


Deși bitcoinul a crescut considerabil în valoare, nu este deloc ușor să îți cumperi un apartament cu bitcoin. Bitcoinul, dificil de folosit pe piața imobiliară În ultima vreme, s-a vorbit mult despre intrarea criptomonedelor pe piața imobiliarelor.

Lovitură fără precedent pentru Cluj, București sau Iași. Proprietarii nu mai au cui închiria locuințele Pentru un apartament de 60 de metri pătraţi, care costa 76 de bitcoin imobiliare de euro, echivalentul în moneda virtuală este de 7 bitcoini.

tradeview btc usdt pot schimba bitcoin pentru dolari

Cristina Leaşcu, agent imobiliar: Este un apartament clasic, cu două camere, decomandat, bucătăria este închisă, la living are un balcon suficient de generos, se predă finisat, la cheie, gresie, faianţă, parchet, uşi de interior, toate finisajele sunt la alegerea clientului trading bitcoin fxcm gamă pe care noi o punem la dispoziție. Tranzacţia se face cu bitcoinul jos, iar preţul în moneda virtuală creşte în funcţie de cererea de pe piaţă.

strategia de acumulare a bitcoin bitcoin trade reclame

Crisina Bitcoin imobiliare, agent imobiliar: Da, am avut acum două luni o tranzacţie în bitcoini, un apartament tot în bloc nou şi tranzacţia a fost la momentul respectiv 4 bitcoini.

S-au tranzacţionat două şi au mai fost în discuţii destul de avansate înca două, doar că am prins fix scăderea bitcoinului și clienții au zis că mai așteaptă puțin.

bitcoin sverige api bitcointrade

Este ceva nou, aşa că mulţi sunt sceptici cu privire la concept. Bărbat: Pentru mine este o metodă de plată neobișnuită, majoritatea populaţiei nu are prea multă tangenţă cu acest tip de plată şi la noi tranzacţiile astea cred că sunt destul de reduse cu bitcoinul. Bărbat: Interesantă, e de noutate, însă eu personal nu aş investi într-o astfel de monedă, mi se pare foarte riscant.

Femeie: La noi e foarte greu de realizat pentru că oamenii nu au încredere.

🚨WHAT THE F%?K IS HAPPENING TO BITCOIN RIGHT NOW!!!!!!!!!!!!!🚨