Bitcoin islanda, Vacanță în Islanda


Luni, 5 martieEconomie IT Islanda Foto: Google Maps Politia din Islanda a arestat 11 persoane care au furat computere in valoare de 2 milioane dolari dupa patru jafuri la centre de date de pe insula, scrie BBC. Doi dintre suspecti au fost retinuti, in timp ce alti noua au fost eliberati pe cautiune.

Grație climatului rece și costurilor relativ mici pentru energia electrică, regiunea a atras operațiuni de minare de bitcoin. Anul acesta, energia consumată pe minarea cripto va depăși, conform ultimelor rapoarte, utilizarea casnică. Chiar astăzi m-am întors de la o întâlnire cu bitcoin dice joc companie de minare care caută să cumpere 18 megawatti.

bitcoin islanda

Zona găzduiește de asemenea și minarea de criptomonede, care crește într-un ritm accelerat. Minarea de bitcoin în Islanda folosește mai mult voltaj decât toți rezidenții la un loc, dublând practic consumul energetic la aproape de megawatti anul acesta, conform ultimelor rapoarte.

bitcoin islanda

De fapt, Autoritatea de Energie Națională consideră că utilizarea de către mineri însumează mai bine de de gospodării de pe insulă. Minarea este sufletul rețelei bitcoin. Datorită conceptului implementat de ofertă limitată, problemele computaționale asociate cu mianrea blocurilor, confirmarea tranzacțiilor și construirea registrului distributiv blockchain, minarea a devenit o afacere profitabilă.

bitcoin islanda

Pentru a face acest lucru eficient, este nevoie de un climat mai rece și de surse abundente de energie. Islanda este gazda naturală a industriei.

bitcoin islanda

Nu toată lumea este însă încântată de idee. Aceste companii nu fac lucrul ăsta și s-ar putea să ne întrebăm dacă nu cumva ar fi cazul. Cheltuim zeci, poate sute de megawatti ca să producem ceva care nu are existență bitcoin islanda și utilizare reală pentru oameni, în afară de specula financiară.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? So whether you are looking to buy your first Bitcoin, or execute the perfect cryptocurrency trading strategy, Luno is here for you. Earn up to 7. Interest is paid out monthly.

Nu se poate să fie un lucru bun. Recesiunea financiară din a avut un impact dur asupra Islandei și s-a extins și la sistemul bancar.

Walking Through the Streets of Reykjavik, Iceland

În final, datoriile governamentale și ale națiunii s-au gonflat fantastic. Trei din băncile mari islandeze au intrat în default și, după unele estimări, țara s-a confruntat cu cea mai mare criză din istoria economie, în raport cu dimensiunile statului.

Minarea de bitcoin în Islanda va dubla consumul de energie anul acesta

În special în ultimele luni, mulți oameni au respins monedele digitale din cauza volatilității și lipsei de bitcoin islanda bună cu utilizatorii când vine vorba de o simplă tranzacție. Vorbim aici despre timpii de procesare și despre comisioane.

bitcoin islanda

Cu toate acestea, deși economia Islandei și-a revenit între timp, s-ar putea să nu fie prea înțelept să respingă așa de repede viitorul financiar. Distribuie aceasta postare.