Bitcoin luna


Un torent constant de vești proaste a trimis bitcoin în vrie, de la maximul istoric de peste Una din cauzele căderii criptomonedei sunt anunțurile CEO-ului Tesla, Elon Musk, care aa anunțat recent producătorul de mașini electrice nu va mai accepta bitcoin ca plată pentru vehiculele sale din cauza îngrijorărilor cu privire la impactul asupra mediului al mineritului bitcoin.

bitcoin luna

De atunci, Musk și-a înmuiat puțin poziția, fiind de acord să se întâlnească cu șefii mai multor companii ce minează bitcoin din America de Nord pentru a vorbi despre problemele legate de consumul de energie. De asemenea, China și-a intensificat presiunile împotriva activelor digitale, iar Trezoreria Statelor Unite a dezvăluit noi planuri de impozitare a bitcoin, în timp ce Rezerva Federală a sugerat posibilitatea apariției unui dolar digital.

Proiectul este pregătit pentru luna iulie Astăzi, Rejala Helman a declarat pe Twitter că intenționează să introducă o nouă legislație pentru Bitcoin și criptomonede în luna următoare. Puține alte detalii au fost dezvăluite până acum.

Evoluția bitcoin a influențat și alte criptomonede. Bitcoin luna, XRP și Polkadot au suferit pierderi masive în această lună.

bitcoin luna

Bitcoin, recunoscut pentru volatilitate Alte active, mai ales ether - al doilea ca mărime după bitcoin și bitcoin luna ofertelor de non-fungible tokens NFT - au rezistat mai bine. Și dogecoin, despre care Musk a scris în mod repetat pe Twitter, a scăzut doar ușor în luna mai.

Terra: Could LUNA Really Go to The MOON?? 🌑

Așa-numitele stablecoins, cum ar fi Tether și USD Coin, care sunt legate de valute susținute de guvern au avut evoluții mai bune, fără variații majore. Bitcoin a scăzut de la aproape Oricine a trecut prin acea perioadă tumultuoasă a avut motive de satisfacție.

bitcoin luna

Prețurile Bitcoin au atins un minim de 2 dolari în octombrie și acum se tranzacționează cu aproximativ