Bitcoin miercuri. Bloomberg: De ce prăbuşirea suferită de Bitcoin reprezintă o victorie majoră pentru criptomonede


bitcoin qt director de date

Peste de miliarde de dolari au dispărut din piaţa criptomonedelor în ultimele 24 de ore. Ştirile negative din ultima săptămână au diminuat semnificativ entuziasumul pentru bitcoin.

  • Calculator minier criptotab
  • Măcel pe piețele de criptomonede. Bitcoin a picat cu 30%, miercuri
  • Bitcoin bot github
  • Bitcoin a crescut miercuri cu până la 18% - | femeiademaine.ro
  • De ce ziua de miercuri a fost o reușită Pentru mulţi, piaţa criptomonedelor reprezintă un motiv de speculaţie pură, însă pentru alţii spaţiul crypto este mult mai mult decât o serie de instrumente speculative.
  • Nu sunt acceptate anunţuri publicitare.

Marţi, Banca Populară a Chinei a anunţat că bitcoin nu ar trebui utilizat ca mijloc de plată şi a interzis serviciile asociate cu monedele virtuale din cadrul instituţiilor financiare şi bitcoin miercuri firmelor de plăţi. Banca central chineză intenţionează să îşi lanseze propria monedă digitală, un bitcoin miercuri.

bitcoin casino fără bonus de depunere

Linia dură a Chinei privind monedele digitale nu este nouă. Înautorităţile au închis schimburile locale de criptomonede şi au interzis aşa-numitele oferte iniţiale de monede ICOo modalitate prin care companiile pot strânge bani prin emiterea de noi jetoane digitale.

eter eter pentru btc

Tot marţi, trei organisme chineze din industria bancară şi a plăţilor au emis o declaraţie prin care avertizau instituţiile financiare să nu desfăşoare activităţi legate de moneda virtuală, inclusiv tranzacţionarea sau schimbul prin intermediul monedei, relatează CNBC.

Anterior, pe 12 mai, directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat că producătorul de vehicule electrice a suspendat achiziţiile de vehicule folosind bitcoin, invocând îngrijorări legate de mediu.

00003 btc la usd

Comentariile lui Musk au făcut ca peste de miliarde de dolari să dispară de pe întreaga piaţă a criptomonedelor în acea zi. Anunţul de suspendare a plăţii bitcoin a venit la doar trei luni după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi va începe să accepte bitcoin în schimbul produselor sale.

Scăderea Bitcoin a dus la un efect în lanţ pe piaţa criptomonedelor.

bitcoin nesigur

Totuşi există şi o veste bună pentru pentru Bitcoin. Analiştii se aşteptă ca scăderea să se oprescă în jurul valorii de

actiuni la bursa