Bitcoin paranoic


Este o schemă Ponzi şi un bun conductor pentru activităţi infracţionale sau ilegale.

xrp bitcoin bitcoin trader în această dimineață emisiune tv

Şi nu este sigură, având în vedere că a fost ţinta unor atacuri informatice", a comentat economistul. El a subliniat că Bitcoin nu reprezintă o investiţie bună deoarece nu există active importante denominate în această monedă, iar cotaţia în raport cu valutele reale este extrem de volatilă.

bitcoin creșterea utilizatorului cripocurrency piața istoric

Bitcoin, o monedă electronică nereglementată, a fost atât criticată, cât şi bitcoin paranoic de politicieni, bancheri, analişti şi alţi comentatori. Moneda şi-a făcut loc în prim-planul agendei publice în primăvara anului trecut şi a depăşit în noiembrie pragul de 1.

În ultima peiroadă, interesul general al investitorilor pentru Bitcoin a fost erodat de măsurile adoptate de China pentru de restricţionarea utilizării monedei şi de prăbuşirea bursei Mt. Gox, cea mai mare platformă de tranzacţionare a monedei virtuale.

investitii in bursa bitcoin inteligent

Bitcoin este susţinută de nume mari din business, precum miliardarul Richard Branson sau fraţii Winklevoss, dar a fost criticată în repetate rânduri pentru că ar facilita spălarea de bani, tranzacţiile cu bunuri sau servicii ilegale şi finanţarea terorismului.