Bitcoin pps


Noua versiune a AntPool APP acceptă extragerea în mai multe monede și administrarea mai multor sub-conturi.

bitcoin pps

Monitorizarea în timp real a puterii de calcul pentru a vă ține la curent cu funcționarea mașinii miniere. Asigurați siguranța bunurilor utilizatorilor, iar facturile de venituri sunt corecte și transparente.

bitcoin pps

Funcționare simplă, interfață simplă, funcții ușor de utilizat, este un produs obligatoriu pentru călătorii acasă! Avantajele bazinului de furnici: 1. Management convenabil: trebuie doar să înregistrați o cutie poștală, veți avea un sistem de cont pe trei niveluri al numărului de cont, al grupului sub-cont, al contului comun autorizat, al gestionării convenabile a mașinilor și minelor 2.

bitcoin pps

Notificare în timp util: Furnizați servicii de notificare APP, e-mail, SMS, WeChat, iar sistemul va trimite notificări la timp în funcție de puterea de calcul și pragul de avertizare timpurie configurat de miner.

Funcția APP: 1. Sprijiniți bitcoin pps multe minerit valutar, mai multe administrări sub-cont 2.

bitcoin pps

Interogare ușoară pentru extragerea sub-contului și extragerea de portofel 3. Asistați conectarea prin e-mail, conectarea la telefonul mobil 4.

bitcoin pps

Suport pentru stabilirea limbajului și setarea prețurilor valutare legale 5. Mesaje de notificare în timp util pe panoul de anunțuri 6.

How do LIQUIDITY POOLS work? (Uniswap, Curve, Balancer) - DEFI Explained