Bitcoin refill


bitcoin refill

Folosește link-ul pentru a descărca iCard. Verifică-ți identitatea și beneficiază de noile tale carduri virtuale. Share iCard with everyone else!

Carduri Virtuale iCard Visa & Mastercard

Something went wrong We couldn't process your request. Începe acum Ce este un card virtual? Cardul virtual îți protejează informațiile de plată online. Este un card de debit care nu există în formă fizică și este conceput pentru cumpărături online.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Deși nu este un card de plastic, datele cardului sunt disponibile ca de obicei: numărul format din 16 cifre Visa sau Mastercard, codul CVV și data de expirare. Fiecare card virtual este emis de iCard și conectat la unul din conturile iCard în diverse valute. Dacă ai nevoie de mai mult de două carduri virtuale, poți comanda până la 20 de carduri în total active și șterse din aplicație.

bitcoin refill

Cum poți utiliza cardurile virtuale? Aceste carduri au fost create pentru cumpărături online în siguranță.

Ce poți plăti

Chiar și comercianții de renume pot fi victimele unei breșe de securitate care poate rezulta în furtul informațiilor cardului tău. Este foarte simplu: folosește Mastercard sau Visa virtuale și protejează-ți contul principal!

bitcoin refill

Blochează cardurile atunci când nu ai nevoie de ele și deblochează-le din nou înainte de o plată online. Toate cardurile virtuale emise de iCard beneficiază de autentificare în doi pași — 3D Secure 2.

Succes la Reincarcare !

De fiecare dată când vrei să plătești online cu un card virtual sau fizic de la iCard, va trebui să confirmi sau să bitcoin refill tranzacția în aplicația iCard. Acest pas suplimentar îți protejează finanțele împotriva terților care ar putea sa utilizeze detaliile cardului tău în mod abuziv.

Începe acum Un mod facil și intuitiv pentru a-ți controla bugetul și cheltuielile Control asupra plăților online cu un card virtual pentru fiecare abonament.

Control deplin al finanțelor proprii - setează limite zilnice, săptămânale, bitcoin refill sau aplicate unei plăți unice. Blochează cardul bitcoin crește valoarea după fiecare plată - astfel îl poți proteja ușor de hackeri.

  1. Корабль все еще быстро мчался к Центральному Солнцу, а шесть прочих звезд были расставлены по небу наподобие цветных маяков.
  2. В городе -- десять миллионов человек, подумалось Олвину, и тем не менее не найдется ни одной живой души, с кем он мог бы поговорить по-настоящему.
  3. Мера собственного невежества удручила его больше, чем когда-либо.
  4. Obțineți Free bitcoin app - Microsoft Store ro-RO

Cardurile noastre virtuale oferă termeni și condiții imbatabile Fiecare nou utilizator iCard primește un portofel digital cu două carduri virtuale gratuite - un Visa și un Mastercard. Fără taxe lunare Fără comisioane de utilizare cu excepția tranzacțiilor OCT primite Emiterea primelor două carduri este gratuită. Taxa de emitere pentru fiecare card suplimentar este de 1. Poți comanda până la 20 de carduri virtuale în total active și șterse direct din aplicația iCard.

  • Prețul acțiunilor btc
  • Curs bitcoin

Dacă ai nevoie de mai multe, scrie-ne la support icard. Fiecare card virtual este conectat la unul dintre conturile tale IBAN, deschis în una din cele 9 valute disponibile.

bitcoin refill

Beneficiază de plăți în euro, bitcoin refill sterline, franci elvețieni, dolari americani, leva, lei, kuna, coroane cehești și zloți pentru a evita schimbul valutar efectuat de procesatorul de plăți al comerciantului. Cum poți plăti cu cardurile virtuale?

Быть может, это оказалось результатом чистой удачи. Или же подала вдруг голос какая-то древняя генная память.

Utilizează cardurile virtuale imediat după ce ți-ai verificat identitatea printr-un scurt apel video cu operatorii noștri. Nu-ți risca banii! Utilizează cardurile virtuale de la iCard. Începe acum.