Bitcoin s9


Odată cu creșterea rapidă a minerilor și fermelor miniere, fondul minier a fost saturat, reducând astfel posibilitatea exploatării la domiciliu, deoarece niciun GPU nu ar putea furniza hashratul Bitcoin necesar.

Acesta este momentul Bitmain, o companie din China a intervenit și a lansat un set de ASIC care nu numai că sunt accesibile pentru miner, dar asigură, de asemenea, bitcoin s9 ROI decent, permițându-le minerilor hobby și oamenilor obișnuiți să își găsească din nou spațiul.

Produsele lor populare au fost Antminer R4 și S7, cu toate acestea, ultimele lor S9 este o soluție unică pentru toate dificultățile miniere Bitcoin. Un miner ASIC de clasă superioară care folosește tehnologia cu cip de 16nm, S9 oferă hashrate superior, făcându-l popular instantaneu în comunitatea minieră.

Acest lucru asigură venituri de aproximativ USD pe lună, ceea ce înseamnă că poate genera aproximativ 0,33 Bitcoins în fiecare lună, deși ratele sunt întotdeauna într-o stare constantă de incertitudine. Cu toate acestea, rețineți că toate costurile cu energia sunt specifice locației dvs. Cel mai scump miner din piață Datorită abilităților sale miniere fantastice, Antminer S9 este unul dintre cei mai scumpi mineri de pe piață bitcoin s9 un preț de USD și este disponibil pe eBay.

Bitcoin s9 a obține profituri maxime, este necesară o perioadă de timp minimă de 10 luni de exploatare, ținând cont și de costurile suplimentare cu energia electrică. În perioada menționată, o mulțime de factori, cum ar fi dificultățile miniere și ratele de schimb, pot fluctua, ceea ce face dificilă prezicerea duratei exacte înainte ca cineva să se poată aștepta să se rupă chiar și în investiție.

Cu toate acestea, prețul este de așteptat să scadă datorită concurenței producătorilor minieri mai mici de pe piață, cu scopul de a vinde mineri la rate mai mici și caracteristici similare.

cum de a tranzacționa criptocurrency reddit crypto market ore

Alimentare electrică Antminer nu acceptă plug-in-uri și este necesar să achiziționați o sursă de alimentare power supply unit care poate costa USD suplimentar. APW W este recomandat de producătorul Antminers Bitmaincare nu numai că se găsește pe site-ul lor oficial, dar poate fi achiziționat și de la comercianții cu amănuntul online, cum ar fi Amazon sau eBay.

Este întotdeauna cel mai bine să cumpărați alimentatorul APW3, care se poate adăuga la costurile de investiții inițiale, dar se află în intervalele similare ale alimentatorului vechi, prin urmare nu creează prea mult a unei crize bitcoin s9 bani.

Garanție de 90 de zile dacă este achiziționată de la Bitmain Bitmain oferă clienților lor o garanție de 90 de zile, care vine cu anumite condiții.

Garanția nu se aplică dacă vă overclockați minerul, adică îl rulați la o viteză mai mare decât suma proiectată și maximă sau dacă utilizați o sursă de alimentare necorespunzătoare. Modelul mai vechi este la un preț mai mic și nu prea căutat, prin urmare este, de asemenea, ușor disponibil.

Recenzie Antminer S9 - Citiți înainte de ao cumpăra!

Cu toate acestea, Antminer S7 este mai puțin eficient din punct de vedere energetic decât un S9, ceea ce îl face o opțiune viabilă doar pentru minerii cu surse de energie fiabile și ieftine. Consum de energie Antminer este unul dintre cele mai eficiente dispozitive miniere de pe piață.

oglinda zilnică a profitului btc bitcoin coandesk

S9 și sursa bitcoin s9 alimentare separată funcționează la V electricitate. Folosește aproape 0,1 Joule pe Gigahash și se așteaptă ca consumul total de energie să fie de aproximativ W. Antminer S9 va produce multă căldură, de aceea este important să îl amplasați într-o locație separată. Acest lucru bitcoin s9 imperativ ca toți cumpărătorii să cunoască specificațiile exacte ale minerului înainte de a le cumpăra.

Cu toate acestea, platformele de tranzacționare online, cum ar fi eBay, vor avea oameni care doresc să vândă modelul mai vechi și mai puternic. Șansele de a fi înșelați la prețuri mai ridicate sunt foarte puțin probabil, deoarece versiunea de Tehnologie cu 16 cip Nanometru Un upgrade major de la designul de 28 nm este procesul de fabricație de 16 nm utilizat la fabricarea S9, oferindu-i un avantaj suplimentar de performanță mai bună.

Un proiect de 10 nm este în curs de desfășurare, făcând astfel tendința continuă de miniaturizare a semiconductoarelor ca mijloace de îmbunătățire a performanței de calcul și a utilizării eficiente a energiei.

Zgomot și răcire Minerul S9 este extrem de sensibil bitcoin s9 temperatură și necesită multă răcire pentru a menține stabilitatea. Pentru a preveni epuizarea ușoară a așchilor de 16 nm, se recomandă găzduirea minerului într-o cameră separată sau o fermă minieră.

S9 este, de asemenea, destul de zgomotos, însoțit de bitcoin s9 ventilatoare de mari dimensiuni, care produc zgomot de aproape dB.

S9 funcționează destul de bine în spații ventilate și spațioase. Sistemul este răcit cu aer și structura sa este autonomă, prin urmare este mai ușor de întreținut și de întreținut. Configurare S9 Configurarea minerului este relativ ușoară. Asistentul său web integrat oferă asistență simplificată și ușoară pentru procesul de configurare.

Am gasit 39 anunturi

La obținerea produsului, asigurați-vă că verificați dacă există radiatoare libere care ar fi putut apărea în timpul transportului și efectuați o verificare amănunțită. S9 vine cu 9 conectori la miner și unul la bitcoin s9, deci conectați mai întâi cablul de alimentare al plăcii de control la cablul plăcii de hash.

Următorul pas este să conectați cablul de alimentare al alimentatorului la conectorul Antminer PCI-e de pe controler. Continuați și montați cablul ETH pentru a finaliza configurarea. Interfața este relativ simplă și conectarea la nodurile Bitcoin este un proces la fel de ușor. Configurarea portofelului și a bazei miniere Minerul își generează propria adresă IP odată ce este conectat la internet. Pentru a configura minerul, trebuie să vă conectați la acea adresă IP.

Asigurați-vă că aveți IP-ul Antminer rulat pe computerul dvs. Starea minerului, frecvența hash, temperatura și alte statistici pot fi acum verificate. Utilizatorul se poate conecta la Antpool folosind acreditările de utilizator ale Bitmain. Interfața cu utilizatorul Antminer a fost construită pentru a asigura ușurința utilizării. Utilizatorul este obligat să introducă adresa portofelului și starea grupului de exploatare numai înainte de extragere.

De asemenea, poate fi personalizat și actualizat cu noi versiuni.

Recenzii Etichete: miner bitcoin, btc miner, miner miner, Ieftine miner bitcoin, De înaltă Calitate btc miner, China miner miner Furnizori.

Acest bitcoin s9 duce la un profit Bitcoin în valoare de aproximativ 4,5 USD — 5,8 USD în fiecare zi, în funcție de costurile suplimentare de energie electrică. Minerul ar avea nevoie de 1,6 W dintr-o sursă de alimentare, punând totul împreună, prețul mediu al unui S9 inclusiv al sursei de energie este de aproximativ USD, care este aproape de jumătate din venitul estimat pe an.

Cu toate acestea, minerii trebuie să ia în considerare întotdeauna posibilitățile de dificultăți sporite în minerit, în funcție de numărul de persoane care exploatează în acel moment simultan. Prețul monedei a crescut, de asemenea, odată cu creșterea nivelului de exploatare a Bitcoin, care arată o stabilitate constantă a veniturilor, în ciuda dificultăților tot mai mari de exploatare a Bitcoin și a tendințelor globale și a hashrate. Hobby mining cu S9? Majoritatea minerilor fac upgrade la S9 și la alt hardware avansat, crescând astfel dificultatea și afectând șansele de profitabilitate viitoare.

S9 este o piesă excelentă de hardware, deși costisitoare, și-a dovedit valoarea în domeniul versatil al mineritului. Este mai probabil să rămână profitabil decât minerii ASIC anteriori, deși datorită volatilității mineritului Bitcoin, susținerea profiturilor este extrem de imprevizibilă. Alternativă la S9 Lansările viitoare de la Bitmain și alte companii producătoare de hardware bitcoin s9 criptomonede sunt alternative bune la S9.

O altă alternativă este versiunea S7, care vine cu propriul set de argumente pro și contra. Cu toate acestea, S7 este mai accesibil decât ultima sa versiune, mai puternică. Bitcoin s9 Antminer S9 Capacitatea masivă de hashing a Antminer asigură o performanță strălucitoare. Cu piscinele miniere potrivite și costuri de energie minimaliste, S9 este cel mai dorit și profitabil miner pe care orice hobby îl poate procura.

În comparație cu predecesorii săi, această mașină poate câștiga o rentabilitate mare a investiției. Datorită tehnologiei avansate Bitmain, S9 este extrem de eficient din punct de vedere al consumului de energie și în comparație cu S7 și orice alt hardware lansat înainte bitcoin s9 acesta. S9-urile sunt simplificate și necesită o întreținere redusă. Deci, indiferent dacă sunteți un miner solo sau chiar un hobby, calitatea hardware-ului dvs. Deoarece S9 este o unitate autonomă, aveți nevoie de un alt computer pentru a accesa nodurile Bitcoin, deoarece mașina este echipată cu un port integrat pentru gestionarea web.

takko btc gtx 1070 bitcoin calculator

Minerii sunt în sine bitcoin trade reclame bine construite și rezistente și au foarte puține piese în mișcare. Acestea sunt însoțite de câte trei hashboards în fiecare. Echipa de ingineri BitMains a luat în considerare importanța fiecărui detaliu în timp ce a devenit cel mai puternic miner din lume.

tradingview bch btc cumpărați bitcoin gbp

De asemenea, acceptă Gigabit Ethernet pentru a se asigura că blocurile minate sunt trimise imediat. Fiecare cip al Bitcoin s9 este atașat la un radiator care este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate.

Mineirando Bitcoin Cash por 1 Mes com Antminer S9 no Antpool!!!

Carcasa S9 este, de asemenea, fabricată din același material. Aerul fierbinte eliberat este înlocuit rapid cu aer mai rece folosind ventilatoarele controlate de computer plasate pe ambele capete. Contra Este scump, la prețul de USD și utilizatorul trebuie să recurgă la o sursă de alimentare bitcoin s9 care este vândută separat. Verificați cel mai ieftin preț al antminer S9! Concluzie Antminer este o opțiune viabilă și bitcoin s9, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi locația dvs.

După examinare, Antminer este cea mai potrivită și sigură opțiune pentru extragerea Bitcoin și un mod mai profitabil de a vă transforma monedele în Bitcoin. The Author has not filled his profile.