Bitcoin solidx. Propunerea Bitcoin ETF al VanEck și SolidX a fost redepusă


Rezumat: Un joint venture al VanEck și SolidX ar putea oferi în curând primul produs asemănător unui ETF pentru marii investitori Congresul american a fost îndemnat bitcoin solidx reglementeze companiile de criptomonede Bitcoin.

Unul dintre cele mai frecvente elemente apărute în știrile cripto de anul trecut a fost Bitcoin ETF. În cele mai multe cazuri, se menționează că refuzul SEC de a aproba un astfel de instrument de investiții este unul dintre motivele pentru care instituțiile au evitat să intre pe piața cripto. În unele cazuri, Bitcoin ETF este considerat ca fiind soluția magică pentru adopția în masă a criptomonedelor. Alții consideră că nu va ajuta la nimic sau chiar va avea un efect negativ. Așadar, care sunt argumentele pro și contra?

Cu toate acestea, orice măsuri întreprinse pentru atingerea acestui obiectiv au fost blocate de Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb din SUA SEC care au menționat îngrijorările legate de manipularea pieței. În ciuda acestui mediu neprietenos, două companii - VanEck Securities și SolidX Management - au găsit o modalitate de a ocoli acest obstacol folosind Regula A din Legea privind valorile mobiliare dincare le permite să emită acțiuni în VanEck SolidX Bitcoin Trust, dar doar către cumpărători instituționali calificați.

taxa de depozit criptopia bitcoină bitcoin gold bitfinex depozit

Deși investitorii de retail nu vor avea permisiunea să participe, cele două firme au subliniat că vor continua să lucreze astfel încât aceste tipuri de instrumente să fie disponibile și pentru retaileri. Un nivel puternic de suport poate fi găsit în apropiere de de dolari.

Sursa: xStation5 Congresul american a fost îndemnat să reglementeze firmele de criptomonede Rețeaua de integritate financiară FINo firmă de consultanță cu sediul în Washington, a cerut recent Congresului SUA să reglementeze activitățile bitcoin solidx din acest sector în conformitate cu Legea Secretului Bancar.

taxa de tranzacție a portofelului bitcoin bot forex auto trading

Potrivit lui David Murray, CEO al unei firme, furnizorii de servicii legate de monede virtuale trebuie să fie reglementați pe baza serviciilor oferite, cu accent pe promovarea guvernanței la nivelul întregului sistem, după cum relatează Cointelegraph.

El a adăugat că anumite companii din SUA folosesc blockchain în scopuri ilegale, prin urmare, un control sporit ar împiedica astfel de practici. Pe de altă parte, unii ar putea fi sceptici față de această idee, dat fiind faptul că monedele digitale și-ar pierde principala caracteristică - anonimatul.

bi larang trading bitcoin bitcoinul nu este anonim

Graficul prezintă capitalizarea criptomonedelor. Sursa: coinmarketcup. În plus, piețele oferite de companie trebuie să fie denominate în monede bază precum Bitcoin Cash, Bitcoin Core și Tether. Ethereum și Ethereum Classic par a fi corelate totuși nu a fost verificată nicio cauzalitateprin urmare, ultimul vârf al Ethereum Classic ar putea prevesti un nivel ridicat de volatilitate bitcoin solidx al Ethereum.

Newsletter monede virtuale: Primul ETF crypto pentru marii investitori

Comunicarea de marketing nu este o recomandare de investiții sau o recomandare de informații sau o recomandare care sugerează o strategie de investiții în sensul Regulamentului UE nr. Journal of Lawsarticolulastfel cum a fost modificat. Comunicarea de marketing este pregătită cu cea mai mare diligență, obiectivitate, prezintă faptele cunoscute autorului la data pregătirii și este lipsită de orice elemente de evaluare. Comunicarea de marketing este pregătită fără a lua în considerare nevoile clientului, situația sa financiară individuală și nu prezintă nicio strategie de investiții în niciun fel.

  • Piata cripto ne testeaza in continuare rabdarea si disciplina Piata cripto ne testeaza in continuare rabdarea si disciplina Miercuri, Wall Street Journal a scris că firma de investiții VanEck și compania de blockchain SolidX intenționează să colaboreze pentru a crea un nou bitcoin ETF, special pentru investitorii instituționali.
  • Un Bitcoin ETF nu va face nici o diferențăfemeiademaine.ro poate o va face
  • Bitcoin coboară sub de dolari și se apropie de minimul | femeiademaine.ro
  • Înțeles bitcoin trading
  • Bitcoin ETF: VanEck, SolidX si CBOE s-au intalnit luni cu SEC
  • SolidX este considerat de analiști ca fiind cel cu șansele mari de aprobare.

Comunicarea de marketing nu constituie o ofertă de vânzare, oferire, abonament, invitație la cumpărare, reclamă sau promovare a oricărui instrument financiar. X-Trade Brokers Dom Maklerski SA nu este responsabilă pentru acțiunile sau omisiunile niciunui client, în special pentru achiziționarea sau cedarea instrumente, întreprinse pe baza informațiilor conținute în această comunicare de marketing.

Este sau nu nevoie de un Bitcoin ETF?

În cazul în care comunicarea de marketing conține informații despre orice rezultat cu privire la instrumentele financiare indicate în acestea, acestea nu constituie nicio garanție sau prognoză cu privire la rezultatele viitoare.

Acest material nu este emis pentru a influenta deciziile de tranzacționare ale niciunei persoane.

Informațiile cuprinse în cadrul acestui material nu sunt prezentate pentru a fi aplicate, bitcoin solidx sau testate în cadrul tranzacțiilor dumneavoastră. Informațiile cuprinse în cadrul acestui material sunt emise în baza experienței proprii a emitentului și nu reprezintă o recomandare individuală, nu vizează atingerea anumitor obiective, randamente financiare și nu se adresează nevoilor niciunei persoane anume care ar primi-o.

Premisele acestui material nu au în vedere situația și persoana dumneavoastră deci nu recomandăm utilizarea acestor informații sub orice formă. Utilizarea informațiilor cuprinse în cadrul acestui material în orice modalitate se face pe propria dumneavoastră răspundere.

Sustinatorii bitcoin solidx ca piata Bitcoin este suficient de matura pentru a lua in considerare aprobarea fondului de tranzactionare ETFaducand in discutie asemanarile dintre aceasta si alte piete de marfuri, precum cele ale aurului si titeiului. SEC a declarat in repetate randuri ca pietei Bitcoin ii lipseste amploarea necesara pentru a-si proteja investitorii de manipulare. VanEck si SolidX au sustinut mult timp ca piata Bitcoin este foarte putin susceptibila la manipulare. Intalnirea publica a fost precedata de o intalnire cu usile inchise, despre care VanEck a afirmat ca a rezolvat probleme pe care autoritatile le-au ridicat in ordinele de respingere anterioare. Asa cum a raportat Hacked, zeci de cereri de fonduri ETF pentru Bitcoin au fost respinse definitiv de autoritatea de reglementare a pietelor valorilor mobiliare din cauza existentei unor motive de ingrijorare privind manipularea pietei si siguranta investitorilor.