Bitcoin tanzania. Tanzanian Shilling (TZS) Rata de conversie de schimb valutar Calculator


Persoane implicate în tranzacție, acuzate că au primit mită. Mail-urile din România, blocate de Presedinția și Guvernul din Tanzania Andra Oprescu scris 4 feb Oficialii anticorupție bitcoin tanzania Tanzania investighează o tranzacție de circa de milioane de dolari o mie de miliarde de șilingi tanzanieni prin care statul a achiziționat din România echipamente pentru incendii.

sa bitcoin comercianti

Mai mulți politicieni din Tanzania sunt bănuiți de corupție, iar membrii delegației venite în România pentru a negocia această tranzacție, considerată suspectă, sunt acuzați de președintele țării est-africane că ar fi primit sume consistente sub pretextul unor diurne. Următorul mare trend în business?

wie gut ist bitcoin profit

Președintele Tanzaniei, John Magufuli, l-a demis pe ministrul de Interne, Kangi Lugola, acuzându-l că a achiziționat echipamente de la o firmă românească fără a se consulta cu Ministerul de Finanțe sau cu Parlamentul și fără ca achiziția să fie prevăzută în proiectul de buget al țării sale. O serie de politicieni din Tanzania au fost audiați în legătură cu această tranzacție.

dieter bohlen bitcoin comerciant