Btc calc


  1. De ce se ridică bitcoin
  2. Вход – Google Аккаунты
  3. David Gilbert 2.
  4. Top Crypto Markets & Trading Pairs - By Volume - Page | Coinranking
  5. Cum să găsiți miniere Hasreit pentru carduri video și procesoare.
  6. Întrebări frecvente - Bitcoin

Bitcoin — ce trebuie să știi înainte de a începe minarea Bitcoin — ce trebuie să știi înainte de a începe minarea This entry was posted on 7 Februarie by PChouse. În articolul precedent am explicat pe scurt ce înseamnă criptomoneda și bitcoin-ul.

btc calc

În acest articol vom vedea pe scurt cum putem intra în posesia unei asemenea criptomonede, ce înseamnă să minezi bitcoin și btc calc ce trebuie să mai fii atent.

Cum sunt generați Bitcoinii?

  • Bitcoin – ce trebuie să știi înainte de a începe minarea - Blog PC House
  • Ce-am învățat ca român cât am minerit criptomonede ca Bitcoin

Ce înseamnă minarea de bitcoin? Minarea pe scurt înseamnă procesarea de tranzacții și securizarea rețelei folosind hardware și software special. Rețeaua fiind una distributivă, toți membrii contribuie la susținerea acesteia, creând noduri de verificare.

Mining Bitcoin with pencil and paper

Aceste noduri înregistrează toată activitatea în rețea și validează toate tranzacțiile. Minerii care participă la activitate au nevoi să prezinte o dovadă proof of work ceea ce se naște din cantitatea de curent consumată și bitcoinii primiți, în funcție de eficiența lor.

Așadar ai nevoie de curent, conexiune la internet și echipamentul special.

  • Convertiți Bitcoins (BTC) şi Euro (EUR): Calculator schimb valutar
  • Obțineți A-Calc ETN Miner - Microsoft Store ro-RO

Ce echipament special trebuie pentru a mina Bitcoin? Înainte de a începe minatul criptomonedelor trebuie înțeles că pentru această activitate, legală în totalitate, ai nevoie de echipament special atât hardware cât și software.

Bitcoin – ce trebuie să știi înainte de a începe minarea

În ceea ce privește hardware-ul, la începuturi s-a folosit CPU acesta fiind singura cale și posibilitate de a mina bitcoin dar cum cu trecerea timpului nivelul de dificultate și rețeaua a crescut enorm trebuiau făcute schimbări și în echipament.

S-a trecut după acesta la GPU cardurile grafice high end care a permis o creștere a puterii de minerit folosind mai puțină energie.

btc calc

Cu timpul și avansarea tehnologiei, FPGA s-a dovedit a fi o alegere mai bună nu neapărat pentru o viteză de minare mult mai mare ci pentru o eficiență energică mult mai bună. Tehnologia în continuă dezvoltare a condus la apariția circuitelor integrate specifice ASIC, o tehnologie high end.

Pro și contra de minerit și de investiții

Acesta este un chip care a fost conceput să facă un singur lucru, iar în acest caz minatul criptomonedelor. Acesta a oferit o creștere a puterii foarte mare la un consum mult mai redus față de celelalte tehnologii. Poți calcula și tu câștigurile de btc calc hardware-ul tău folosind acest calculator: Bitcoin Mining Calculator Ca și software, există câteva modele speciale cum ar fi Cgminer, BFGminer, EasyMiner care toate trebuie instalate.

Dacă vrei numai să încerci și nu vrei să instalezi un anume software, poți încerca Bitcoin Plus, care ilustrează destul de bine în ce constă minatul.

btc calc

Poți mineri bitcoin pe cont propriu sau alăturându-te unei comunități mining pool cum ar fi Eclipse, Eligius, BTC Guild. Ambele metode se pot dovedi a fi bune, dacă minezi singuri câștigurile pot fi mai mari dar mai sporadice pe când dacâ faci parte dintr-o comunitate ai parte de câștiguri mai mici dar mai dese.

Vrei să te apuci de minat?

btc calc

Spor la lucru dar nu uita să-ți calculezi întotdeauna și consumul. This entry was posted in NoutatiSfaturi utile and tagged btc calcminingbitcoin mining on 7 Februarie by PChouse.