Btc clinicas


Știrea a fost inițial preluată de Agence France Presse, care btc clinicas informații în toată lumea. Aici găsiți o lista scurtă a articolelor publicate pe acest subiect.

btc clinicas

Castle Craig Oferă Tratament pentru Dependența btc clinicas Tranzacții cu Criptovalută Castle Craig a primit mai multe cereri de informații despre dependența de tranzacții cu criptovalută ca Bitcoin. În ultimul an, la clinica britanică au fost tratați cu succes patru pacienți cu această problemă.

Persoanele care suferă de o dependență de tranzacționarea cu criptovalută pot fi tratate într-un program specializat de tratare a dependenței de jocuri de noroc la clinica Castle Craig.

btc clinicas

Acest program funcționează de peste 20 de ani. Informare despre Riscurile Dependenței de Tranzacții cu Criptovalută Pentru cryptocurrency pos system informa publicul despre cripto-dependență, Castle Craig a realizat o fișă cu întrebări frecventedeoarece consultanții care se ocupă de preluarea internărilor la Castle Craig au observat că foarte puțini oameni știu cum funcționează cripto-valutele ca Bitcoin sau faptul că tranzacționările compulsive pot produce dependență Așa cum se întâmplă în cazul jocurilor de noroc online sau la mașinile de joc, tranzacțiile cu criptovalută promit câștig imediat, însă prezintă risc extrem de ridicat la faliment și tentative de suicid.

btc clinicas

Consiliul Național pentru Probleme cu Jocurile de Noroc din Marea Britanie estimează că una din cinci persoane dependente de jocurile de noroc vor încerca să se sinucidă — acest procent fiind mai mare decât cele înregistrate în cazul oricăror alte dependențe. Dacă credeți că e posibil ca dvs.

btc clinicas

Sau cineva apropiat să sufere de probleme cu tranzacționarea compulsivă de cripto-valută sau alte tipuri de tranzacționări, ne puteți contacta direct la clinica Castle Craig din Marea Britanie. La cerere, oferim informații și în limba română.

Note pentru Editori.

btc clinicas