Btc dkk, dolar american la coroană daneză Graficul Live - 1 An


O grupare implicată în atacuri cibernetice de tip ransomware, vizată de o amplă operaţiune internaţională de poliţie G.

Aceşti indivizi 'reprezentau o combinaţie periculoasă de perturbări agresive şi ţinte cu miză mare', menţionează agenţiile într-un comunicat comun.

btc dkk

În stadiul actual al anchetei, nu este clar dacă toţi cei 12 vor face obiectul urmăririlor judiciare, a precizat Europol pentru AFP. Gruparea, care 'făcea ravagii în lume' cu aceste activităţi de infracţionalitate cibernetică, a fost vizată marţi de o operaţiune de poliţie şi judiciară în care btc dkk fost implicate opt state, au transmis Europol şi Eurojust. Cei mai mulţi dintre suspecţi făceau deja obiectul unor anchete în mai multe cazuri foarte mediatizate în diferite ţări, au indicat aceleaşi surse.

Operaţiunea de marţi a mai permis confiscarea a Investigaţiile btc dkk au condus la 'localizarea unui server găzduit în Franţa' şi a piraţilor informatici care atacau 'în jur de zece mari companii franceze', a precizat comisarul Nicolas Guidoux, director adjunct al diviziei de combatere a criminalităţii cibernetice SDLC.

btc dkk

Suspecţii furau mai ales date de identificare ale utilizatorilor şi trimiteau e-mailuri de phishing cu fişiere malware ataşate. Ei aveau apoi tot timpul să exploreze reţelele informatice fără a fi detectaţi, înainte de a le prezenta victimelor cereri de răscumpărare în bitcoin în schimbul cheilor de decriptare, au explicat agenţiile europene.

btc dkk

Suspecţii sunt bănuiţi că au făcut victime în diferite zone geografice din lume. Unii dintre ei sunt btc dkk şi de spălare de plăţi în bitcoin.

btc dkk