Btc laboratoare. BTC Embedded Systems actualizează Laboratorul de Proiectare Software al DCTI


BTC GLASS DESIGN SRL

Joi, 10 iunieEconomie IT Mesaj inselator al campaniei de frauda Foto: Bitdefender Înșelătoriile cu criptomonede s-au dovedit a fi scheme eficiente de inginerie socială care păcălesc victimele cu milioane de dolari în fiecare an. Atacatorii informatici au conceput în lunile mai și iunie noi campanii de spam menite să înșele oamenii mizând pe iluzia îmbogățirii rapide prin criptomonede și folosindu-se abuziv de numele lui Elon Musk, avertizează cercetătorii Bitdefender.

Atacatorii informatici nu vor ezita să revină la vechile obiceiuri atunci când vine vorba de păcălit oamenii și de a le lua banii.

HUGE MOMENT FOR BITCOIN AND CARDANO! (Must Pay Attention)

Dacă pandemia și campania de vaccinare au devenit teme predilecte pentru înșelătoriile recente, unii hackeri apelează mai nou la vechile metode triviale de a-i lăsa pe naivi fără bani. CEO-ul Tesla, Elon Musk, este vectorul preferat al infractorilor cibernetici care se folosesc de numele acestuia și de reputația Tesla pentru a goli conturile victimelor. Cercetătorii din laboratoarele antispam Bitdefender au observat în ultimele săptămâni o creștere semnificativă a interesului pentru acest subiect, zeci de mii de mesaje legate de Tesla fiind trimise de către atacatori.

  1. Cumpărați sau vindeți CFD-uri pe criptomonede cu Plus Cristian Paţachia, Orange: Laboratorul de cercetare în 5G deschis în Bucureşti are acces la tehnologie cu unul - doi ani în faţa celei disponibile în reţelele comerciale.
  2. Numărul de vizitatori pentru un pacient internat într-un salon cu mai mult de 3 paturi nu poate fi mai mare de 3 persoane şi pot fi vizitaţi maximum 2 pacienţi în acelaşi timp, caz in care, durata vizitei va fi limitată la 60 de minute.
  3. Free bitcoin bitcoin
  4. BTC STM4c-H (Microscop) - Preturi

Deși cele două campanii de spam diferă ca stil, ambele mizează pe popularitatea lui Elon Musk și pe interesul ridicat pentru piața criptomonedelor. Campania btc laboratoare debutat în 15 mai, când atacatorii au trimis zeci de mii de mesaje oferind destinatarilor șansa să participe la un concurs cu premii în Bitcoin organizat de către departamentul de marketing al Tesla.

bitcoin companii au fost comercializate public siacoin depozit hitbtc

Informațiile se btc laboratoare în fișierul PDF atașat, iar victima trebuie să trimită o anumită valoare în Bitcoin într-un portofel ca să primească în schimb 5.

Mesajul nu are niciun conținut, ci doar un PDF atașat care nu este infectat.

pm la schimbul bitcoin ottawa bitcoin schimb

Una dintre adresele de e-mail folosite în această campanie de spam a fost identificată de laboratoarele Bitdefender într-o altă campanie de șantaj care viza victimele scurgerilor de date ale unei companii care produce portofele hardware pentru criptomonede.

În a doua campanie, victimele primesc un QR code într-un e-mail mult mai complex și aparent legitim în care sunt îndemnate să facă o tranzacție cu Bitcoin cu valoare cuprinsă între 0,1 și 50 de unități. Victimelor li se promite că ar primi înapoi dublul sumei transferate către portofelul atacatorilor.

btc mbtc calculator bitcoin wallet program de afiliere

Și în acest caz, mesajul pretinde a veni de la Elon Musk și Tesla. Chiar dacă pentru moment amenințările informatice lipsesc din aceste mesaje, btc laboratoare lor scop fiind de fraudă, e de așteptat ca atacatorii să exploateze subiectul și să încerce să și infecteze țintele pe viitor.

Citeste doar ceea ce merita.

0 001 btc la inr când se deschide și închide piața crypto

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.