Btc venezuela, Bitcoin cucereşte Venezuela


Ryze Team2 years ago 1 3 min read Potrivit datelor furnizate de LocalBitcoins, o platforma de schimb pentru criptomonede, volumul saptamanal de tranzactii cu Bitcoin din Venezuela a atins un nou maxim.

btc venezuela

Cererea pentru Bitcoin pe piata din Venezuela creste considerabil Din cauza recesiunii economice, dar si a incertitudinii privind guvernul, bolivarul din Venezuela a suferit o depreciere crunta. Oamenii din Venezuela au fost pusi in ultimele luni in situatia de a nu-si putea satisface nevoile de baza. Situatia a devenit chiar mai grava atunci cand guvernul a blocat ajutoarele umanitare din SUA.

NBC News a raportat ca sacii de orez, conservele de ton, si btc venezuela adusi de voluntari au fost blocate la granita cu Btc venezuela de catre administratia lui Nicolas Maduro, care se lupta sa ramana la putere, in ciuda ridicarii liderului din opozitie, Juan Guaido.

Lester Toledo, reprezentantul misiunii de intrajutorare condusa de Guaido, crede in continuare ca donatiile vor fi lasate sa intre in tara pentru a ajuta zecile de mii de copii subnutriti. Din ce in ce mai multi oameni se implica in aceasta misiune umanitara.

btc venezuela

Oamenii din Venezuela sunt greu incercati de refuzul de a permite ajutoarelor sa intre in tara. Cat timp Nicolas Maduro va ramane la putere, armata va continua sa blocheze granitele.

In ultimele saptamani, venezuelenii au gasit speranta in Bitcoin, incercand sa utilizeze moneda digitala pentru a achizitiona mancare si alte produse btc înregistrare online baza.

btc venezuela

A btc venezuela fost discutat in trecut faptul ca multi venezueleni mineaza Bitcoin, folosindu-se de pretul derizoriu pe care il are electricitatea, si folosesc apoi monedele digitale pentru a procura hrana si medicamente. Cu alte cuvinte, electricitatea este aproape gratis. Minarea Bitcoin necesita o putere btc venezuela procesare mare, care la randul ei presupune un consum mare de electricitate.

btc venezuela

In majoritatea tarilor din lume, electricitatea este mai scumpa decat veniturile din minat. Dar in Venezuela, guvernul a transformat minarea criptomonedelor intr-o adevarata mana cereasca.

Ce este Bitcoin? Bitcoin este o rețea open source, peer2peer, digitală creată în de către autorul pseudoanonim Satoshi Nakamoto.

Liderul opozitiei, Guaido, care este pro-Bitcoin, si-a exprimat scepticismul cu privire la criptomoneda dezvoltata de administratia Maduro, Petro. Este putin probabil ca Bitcoin-ul sa devina principala moneda folosita in Venezuela. In momentul in care administratia se va schimba, se va incerca, probabil, o refacere a monedei nationale.

btc venezuela

In acest moment, Bitcoin-ul este o adevarata barca de salvare pentru multi venezueleni, si va continua sa ramana asa si pe viitor, conform lui Max Keisergazda RT. Nu cred ca moneda lui Maduro, Petro, are vreo sansa. Convertirea economiei in Bitcoin este singurul lucru inteligent pe care il pot face.

btc venezuela