Btc vic, BTC DEVELOPMENT SRL


În cadrul programului, străinii pot dobândi cetățenia Vanuatuan printr-o plată unică de Potrivit președintelui VIC Geoffrey Bond, acceptarea lui Bitcoin ca plată face parte din efortul guvernului din Vanuatu de a conduce adoptarea de noi tehnologii la nivel mondial.

btc vic

În acest caz, guvernul din Vanuatu și-a exprimat în mod explicit dorința de a fi în fruntea adoptării de noi tehnologii, încurajând în mod oficial CIC să primească plăți în Bitcoin. Schimbul trebuie să respecte cerințele impuse de btc vic financiare din Australia. Întrucât Vanuatu este membru al Comunității Națiunilor, cetățenii săi sunt autorizați să călătorească în țări, inclusiv statele din Uniunea Europeană UERusia și Marea Britanie, fără viză.

btc vic

Acest privilegiu va fi acordat și străinilor care au dobândit cetățenia vanuatuan. Potrivit expertului în migrație în investiții și al consilierului CIC Christian Nesheim, mutarea Vanuatu pentru a accepta plata Bitcoin îi va oferi un avantaj competitiv pe piața mondială a cetățeniei.

În mod ideal, atunci ei își vor transforma criptocuranța în active corporale într-o btc vic cu nivel scăzut de impozitare … Întrucât Vanuatu va fi acum singura țară care va oferi cetățenia pentru Bitcoins, cred că programul va vedea o creștere a interesului mai mult sau mai puțin imediat.

btc vic

Urmați-ne pe Facebook.