Btcchina coinmarketcap,


Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

btcchina coinmarketcap

Bitcoin este din nou în scădere puternică după ce Coreea de Sud a propus noi reglementări pentru tranzacțiile cu monede virtuale 28 dec Moneda btcchina coinmarketcap bitcoin este, din btcchina coinmarketcap, în scădere pronunțată după ce Coreea de Sud a anunțat noi măsuri pentru limitarea tranzacțiilor cu criptomonede.

Belarus legalizează tranzacțiile cu monede virtuale și oferă scutiri de taxe pentru a atrage investiții străine în sector 23 dec Republica Belarus a legalizat ofertele de criptomonedă și tranzacțiile cu bitcoin și alte monede virtuale, în încercarea de a atrage noi investiții străine pentru a susține economia.

btcchina coinmarketcap

Goldman Sachs înființează o platformă de tranzacționare a monedelor virtuale 22 dec Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci de pe Wall Street, vrea să înființeze o platformă de tranzacționare a monedelor virtuale, între care și bitcoin, au declarat persoane apropiate situației, citate de Bloomberg.

Oficial BCE: Băncile centrale analizează dacă să reglementeze monedele virtuale 17 nov Parlamente și reprezentanți ai băncilor centrale discută dacă ar trebui să intervină și să reglementeze monedele virtuale, așa cum a procedat deja China, a declarat joi Ewald Nowotny, membru în consiliul guvernatorilor Băncii Centrale Europene BCEtransmite Reuters.

btcchina coinmarketcap

Valoarea agregat a monedelor virtuale a atins un nivel record de miliarde dolari, echivalentă cu capitalizarea cumulată a Goldman Sachs și Morgan Stanley 2 nov Valoarea agregat a monedelor virtuale a atins miercuri nivelul record de de miliarde de dolari, potrivit site-ului specializat Coinmarketcap, fiind echivalentă cu capitalizarea cumulată a băncilor americane Goldman Sachs și Morgan Stanley, transmite Reuters.

Bitcoin, care în prima parte a zilei a coborât sub pragul de 3.

btcchina coinmarketcap

CEO-ul bursei de bitcoin falimentare Mt. Gox este judecat în Japonia, acuzat că ar fi furat monede virtuale de jumătate de miliard de dolari de la clienți 11 iul Prima btcchina coinmarketcap a lui Mark Karpeles, CEO-ul companiei falimentare de tranzacții cu bitcoin Gemini btc. Gox, a fost astăzi la un tribunal din Japonia, directorul de origine franceză fiind acuzat de delapidare și manipulare a datelor, potrivit informațiilor din presa niponă, citate de Reuters.

Un start-up pentru tranzacții cu monede virtuale btcchina coinmarketcap Cluj a procesat schimburi de milioane lei, de la lansarea din decembrie 27 mar Platforma de tranzacționare de monede digitale CoinFlux din Cluj-Napoca, lansată în decembriea depășit la mijlocul lunii martie pragul de de milioane de lei tranzacționați 22 milioane euro.

btcchina coinmarketcap

Valoarea a fost atinsă în urmă realizării a peste