Canvas btc


Descriere Review-uri 0 Tabloul "Bitcoin bag",este un tablou din categoria motivational ,despre lux si cariera si care va va schimba radical aspectul locuintei dumneavoastra, gata pregatit sa fie agatat de perete,va fi transportat in cele mai bune conditii.

canvas btc

Tablourile pot fi produse in orice dimensiunein cazul in care doriti o dimensiune personalizata, nu ezitati sa ne contactati sau sa specificati dimensiunea pe care o doriti atunci cand selectati si comandati un produs de pe site-ul nostru. Rama este produsa din lemn natural, tratat special, confecționat pentru canvas și asamblat manual.

canvas btc

Poate să țină și de anirezistență în timp, culori mai profunde și rezistență la apă și zgâriere. Include agățătoare. Tabloul este ambalat cu grija si livrat gata pentru expunere.

canvas btc

Imaginile au caracter informativ, iar nuanta tonurilor poate diferi de la un monitor la altul. De asemenea, este recomandat ca, inainte de a comanda un tablou, sa masurati peretele pe care va fi plasat, astfel incat sa nu para nici prea mic si nici prea mare.

canvas btc

Plata se face canvas btc livrare, prin ramburs, card sau transfer bancar.