Crypto swap. Ce este DeFi Swap?


crypto swap bitcoin crește valoarea

Această tranzacție se efectuează fără a fi nevoie de un terț sau crypto swap un intermediar; Procesul are loc peer-to-peer. Atomic Swap-ul este conceput pentru a facilita schimbul a două tipuri diferite de crypto-monede de exemplu, din Bitcoin în Litecoinchiar dacă acestea rulează pe rețele blockchain diferite.

crypto swap tradingview bitcoin pantaloni

Crypto-monede din diferite rețele blockchain pot fi schimbate între utilizatori. Această tehnologie funcționează utilizând contracte inteligentepentru a se asigura că tranzacția între persoane se desfășoară corect și într-un anumit interval de timp.

crypto swap bitcoin atm naperville

Deoarece procesul este automatizat utilizând un contract, tranzacția fie are loc conform planificării, fie nu are loc deloc; nelăsând astfel loc de manipulare sau eroare umană.

Unul dintre principalele beneficii ale swap-urilor atomice este că elimină necesitatea unor brokeri sau exchange-uri centralizate. Utilizatorii pot schimba crypto-monede, indiferent de rețeaua folosită, fără taxe de depunere, retragere sau tranzacționare. În plus, schimbarea atomică poate avea loc fără a expune cheile private ale participanților.

crypto swap btc lângă mine