Două bitcoin


două bitcoin

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, după Bitcoin, stabileşte un nou record Foto: Profimedia Images Ether, moneda virtuală asociată cu blockchain-ul Ethereum, a atins un nivel record de 3.

Interesul în două bitcoin a explodat în ultimul an pe măsură ce Bitcoin-ul a continuat să crească într-un ritm fără precedent.

două bitcoin

Printre factorii din spatele popularităţii activelor digitale se numără interesul instituţional şi atenţia acordată de giganţi precum Tesla, care a cumpărat până acum 1,5 miliarde de dolari în Bitcoin, relatează CNBCcitat de Mediafax.

Spre deosebire de Bitcoin, Ethereum acţionează pe post de platformă prin intermediul căreia pot fi dezvoltate aplicaţii.

două bitcoin

Ethereum este numele reţelei, în timp ce Ether este criptomoneda folosită la alimentarea platformei. Impulsul s-ar putea extinde pe termen scurt şi cred că Ether ar putea atinge 5. Aşa-numitele contracte inteligente sunt una dintre principalele caracteristici ale Ethereum, reprezentând — în linii mari — o colecţie de coduri şi date.

două bitcoin

De asemenea, există un interes tot mai mare pentru modurile în care poate fi folosit Ethereum pentru conceptul de finanţe descentralizate DeFiun sistem financiar deschisunde se pot construi diferite instrumente şi servicii două bitcoin mici într-o manieră descentralizată, mai scrie sursa citată.

Totodată, majoritatea NFT-urilor token-uri nefungibile — un trend în continuă ascensiune — sunt lansate pe blockchain-ul Ethereum, a cărei infrastructură permite astfel de dezvoltări.