Ebay bitcoin


În lunile următoare vom permite comercianţilor să accepte moneda virtuală", a declarat Bill Ready, preşedintele Braintree, procesatorul de plăţi online al EBay.

bitcoin futures trading canada

EBay, cea mai mare piaţă de comerţ din lume şi cel mai mare operator de plăţi pe internet, devine astfel cea mai importantă companie ebay bitcoin acceptă moneda virtuală. Mutarea ar putea permite celor de milioane de clienţi înregistraţi ai PayPal să facă tranzacţii cu bitcoin.

bitcoin dice joc

Iniţial, tranzacţiile cu bitcoin vor putea fi efectuate doar de utilizatorii serviciilor oferite de Braintree. Procesatorul de plăţi online a fost achiziţionat anul trecut de EBay, pentru milioane de dolari.

Dacă ebay bitcoin succes, milioane de retaileri vor accepta de facto moneda virtuală peste noapte", afirmă Gil Luria, analist al Wedbush Securities.

cumpărați pizza cu bitcoin

Lansată official înmoneda virtuală bitcoin a început să fie folosită la scară mai largă abia în Aproximativ Mulţi analişti sunt însă sceptici în privinţa viitorului monedei virtuale, avertizând asupra riscurilor pe care le presupune utilizarea bitcoin, precum fluctuaţii semnificative ale valorii acesteia, sau probleme legate de securitate. Preţul unui bitcoin a fluctuat în acest an între şi de dolari. Mai mult de jumătate din cei de investitori şi analişti intervievaţi de Bloomberg la cel mai recent sondaj au declarat că tranzacţiile cu bitcoin nu sunt sustenabile, iar moneda este prea instabilă.

Citește și.

hitbtc naga depozit