Estela btc. Distribuție și echipă


Estela Meléndez este o femeie de 91 de ani din Chile.

bitcoin hashrate hart

Timp de mulți ani a avut o umflătură în abdomen, dar nu a crezut că e ceva grav. Bătrâna nu aude foarte bine şi a început sa meargă greu estela btc cauza artritei, dar susţine că nu a avut niciodată probleme grave de sănătate.

original btc vânzare

Recent, femeia a căzut şi a mers la medic, unde a făcut o radiografie. În urma acestuia, doctorii i-au spus că are o tumoare.

coinmarketcap btc gold

Când a fost efectuată o a doua radiografie, doctorii au observant că ceea ce vedeau era, de fapt, un fetus şi nu o tumoare. De asemenea, aceştia au stabilit că fetusul era acolo de peste 6 decenii.

depuneți btc la cryptobridge

Potrivit medicilor, cel mai probabil, copilul a murit în timpul sarcinii şi a fost prea mare pentru a fi absorbit de corp. Fetusul este calcificat si nu reprezinta niciun risc pentru mamă. Estela şi soţul său, care a murit anul acesta, în ianuarie, nu au avut niciun copil.

btc freeport bahamas

Bătrâna susţine că acesta a fost unul dintre marile sale regrete, însă a presupus că nu poate rămâne însărcinată. Doctorul a decis să nu îi scoată fetusul, întrucât o intervenţie chirugicală la această vârstă implică multe riscuri.