Facebook btc. Indicații rutiere către BTC Freshmart, Jalan Satok, Off, Kuching - Waze


Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe Telegram Mark Zuckerberg, șeful executiv al popularei rețele de socializare, a postat ieri pe Facebook o poză cu două dintre animalele sale de companie — Caprele mele: Max și Bitcoin. Rețelele de socializare au vuit din plin cu această știre, îndeosebi în comunitatea crypto, care a încercat să decodeze mesajul ascuns din spatele scurtei descrieri.

facebook btc

Comunitatea crypto de pe twitter s-a grăbit să asocieze postarea lui Zuckerberg cu diverse presupuneri. Multe dintre ele fac aluzie la faptul că Facebook va anunța că a cumpărat Bitcoin.

facebook btc

În 26 Mai are loc Facebook Annual Shareholder Meeting, întrunirea anuală organizată de Facebook în care aceștia își prezintă atât planurile pentru viitor, cât și realizările. Comunitatea crypto este de părere că Facebook va anunța că a cumpărat Bitcoin Figuri proeminente din acest sector, precum Anthony Pompliano, co-fondator al Morgan Creek Digital, întreabă publicul dacă Zuckerberg nu cumva încearcă să ne transmită că este un maximalist Bitcoin.

facebook btc

Thinking Crypto, un cont cu facebook btc 40, de urmăritori, contul demo crypto postat : Dacă credeți că creșterea asociată lui Elon Musk și Tesla a fost impresionantă — pregătiți-vă pentru creșterea pe care Facebook și Mark Zuckerberg o vor cauza. Conform unei observații făcute de Brian Quarmby, reporter Cointelegraph, știrea nu este neapărat una pozitivă și nu înseamnă că Facebook va anunța că a cumpărat BTC.

ÎnJack Dorsey, șeful twitter, a dezvăluit faptul că Zuckerberg a omorât una dintre caprele sale cu o armă laser pentru a o servi împreună la cină.

facebook btc

Deși internauții s-au grăbit să interpreteze mesajul postat de Zuckerberg, este posibil ca acesta să nu fi încercat nimic mai mult decât să distreze comunitatea. Simpla denumire facebook btc caprei sale, Bitcoin, nu înseamnă neapărat că rețeaua de socializare va adăuga activul digital în bilanț.

cryptomonede

Într-un mod similar, luna trecută au circulat zvonuri pe internet că Facebook va anunța că a cumpărat Bitcoin în raportarea bilanțului pentru primul trimestru al anului.

Acest lucru nu s-a întâmplat.

facebook btc

În 28 Aprilie, Facebook a postat bilanțul pe internet, dar achiziția activelor digitale a fost de negăsit.