Fatwa bitcoin


Fatwa de odinioară, emisă pentru jocurile, abţibildurile, desenele animate şi suvenirurile Pokemon se potriveşte cu desăvârşite şi în cazul acestui joc care face înconjurul lumii, spune Sheikh Saleh Al-Fozan, membru al consiliul superior al clericilor musulmani.

fatwa bitcoin cost trading bitcoins

Un ulema este un membru al clerului musulman care are şi atribuţii de legiuitor. În islamul sunnit, o fatwa nu este obligatorie pentru nimeni, pe când în islamul şiit poate fi considerată de un individ ca obligatorie, fatwa bitcoin funcţie de relaţia pe care o are cu respectivul Ulema.

Cel care emite o fatwa este muftiu, poziţie nu neapărat oficială.

fatwa bitcoin exx bitcoin

Dacă o fatwa nu inovează în vreun fel, atunci ea este o simplă decizie. Un muftiu este căpetenia religioasă a unei comunităţi musulmane: are competenţa de a da sfaturi în probleme de respectare a cultului islamic.

fatwa bitcoin marketplace crypto

Bitcoin one muftiu este conducătorul cultului islamic dintr-o ţară, care are şi atribuţii judecătoreşti. O fatwa conţine în general detaliile raţionamentului unui lider islamic, de regulă în raport cu un caz particular, şi sunt considerate precedent de musulmanii legaţi de acel lider, inclusiv de viitorii muftii.

Citeşte continuarea articolului pe mediafax.

fatwa bitcoin valoarea bitcoin în euro