Flash bitcoin. Definiție de tranzacționare flash - Bitcoin - 2021


După câteva zile de știri bullish pentru piața criptografică, prețul Bitcoin pare să se consolideze din nou.

btc dificultate minieră cel mai bun portofel bitcoin pentru bovada

Sentimentul pieței s-a transformat din bullish în lacom după flash bitcoin adevărat atac de știri bullish. Ca urmare, piața futures de finanțare a atins ieri un nou nivel, așa cum a raportat analistul Lex Moskovski, reflectând sentimentul alcista.

How to Borrow $16,000,000 in Cryptocurrency for FREE

Cu toate acestea, prețul bitcoin nu a fost la înălțimea acestor așteptări și în prezent se confruntă cu o pierdere semnificativă.

Sub bara semnificativă de În același timp, pozițiile lungi în valoare de milioane de dolari au fost lichidate pe piața futures în mai puțin de 10 minute, așa cum a susținut Moskovsky.

btc al doilea semestru de hârtie model gmo trading bitcoin review

Analistul susține că BTC intră într-un raliu ori flash bitcoin câte ori prezintă o retragere, urmată de o fază de consolidare pentru a stabili sprijin. Pe de altă parte, lAnalistul lanțului Willy Woo nu a fost surprins de noul obstacol, deoarece nu au existat vânzări semnificative în ultimele zile. Prin urmare, criptomoneda nu se va întoarce la În sprijinul celor de mai sus, Glassnode a arătat date din mai multe clustere ale volumului B itcoin, deoarece criptomoneda era peste Aproape 1.

android bitcoin bitcoin trading fxcm

Acest lucru a stabilit cel mai rezistent nivel de BitcDe la