Gla btc


gla btc

Cel mai mic SUV de la Mercedes a primit îndupă patru ani de la lansarea sa, un nou impuls, prin faceliftul care nu produce o schimbare majoră de design, dar oferă noi alternative de motorizare sau de finisaje clienților acestui model. Din punct de vedere estetic, la exterior nu s-au înregistrat schimbări majore, ci mai degrabă unele stilistice discrete.

gla btc

La interior, au fost adăugate noi materiale și un aspect nou al indicatoarelor de bord. O nouă motorizare este și ea în măsură să lărgească paleta de opțiuni. Ca noutate la nivel de echipamente, remarcăm camera de grade, capabilă să genereze o imagine completă a împrejurimilor mașinii, cu ajutorul mai multor imagini colectate de 7 camere, gla btc pot fi afișate pe display și separat.

gla btc

De asemenea, farurile ffrontale LED High performance înlocuiesc farurile bixenon. Un nou pachet Exclusive oferă scaune de lux cu finisaje de piele neagră, finisajele de tip aluminiu cu combinate cu lemn de plop și nuc.

gla btc

La exterior, restilizarea pragului frontal și a marginii spoilerului de pe plafon au îmbunătățit coeficientul aerodinamic al modelului AMG GLA până la 0, Afla mai multe despre.