Hayek bitcoin


traderul bitcoin sun

Primele probleme pentru El Salvador după ce a adoptat Bitcoin ca mijloc legal de plată. Avertismentul FMI Măsura ar putea pune în pericol împrumutul de la FMI, după ce acesta a avertizat despre riscurile utilizării Bitcoinului pentru tranzacţiile de zi cu zi, scrie France O echipă FMI se va întâlni cu preşedintele din El Salvador, Nayib Bukele, în timp ce organizaţia internaţională cântăreşte cu atenţie acordarea unui nou pachet de ajutor hayek bitcoin ţară a cărei economie a hayek bitcoin lovită puternic de coronavirus.

FMI a aprobat în aprilie un ajutor de de milioane de dolari pentru El Salvador, pe măsură ce criza coronavirusului a cuprins globul.

0 15 bitcoin la usd

FMI este acum în curs de negocieri pentru un împrumut suplimentar, dar decizia luată de El Salvador cu privirea la Bitcoin ar putea întârzia, modifica clauzele sau chiar anula împrumutul. Parlamentarii din El Salvador au aprobat marţi un proiect de lege care va permite ca renumita monedă digitală să fie utilizată pentru mai multe aspecte ale vieţii de zi cu zi, de la achiziţii de proprietăţi până la contribuţii fiscale.

schimbați eth to btc

Acest lucru a făcut din El Salvador prima ţara care a aprobat Bitcoinul ca mijloc legal de plată pentru viaţa de zi cu zi.