Lidl btc.


lidl btc

Explozie la sediul central din Germania al reţelei de supermarketuri Lidl. Bilanţ: Cel puţin trei răniţi O explozie a avut loc la sediul central al companiei Lidl, în orăşelul german Neckarsulm Cel puţin trei persoane au fost rănite în deflagraţie Autorităţile germane încearcă să afle motivul atacului Cel mai probabil a explodat o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană afişări BREAKING NEWS: Explozie la sediul central al companiei Lidl.

lidl btc

Cel puţin trei răniţi Un dispozitiv artizanal a explodat, miercuri după-amiază, la sediul central al reţelei de supermarketuri Lidl, în Germania, cel puţin trei lidl btc fiind rănite, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie. Explozia a avut loc în oficiul poştal al sediului central al companiei Lidl, situat în orăşelul Neckarsulm, în landul Baden-Württemberg, la circa 60 de kilometri nord de oraşul Stuttgart.

lidl btc

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţia Der Spiegel şi de postul Südwestrundfunk, cel mai probabil a explodat o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană. Trei persoane au fost rănite în deflagraţie.