Metatrader hitbt, Graficele – MetaTrader 4


Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Contact Tranzactionează la cel mai înalt nivel cu versiunea supremă a platformei MetaTrader 4 Admiral Markets va oferă una dintre cele mai bune extensii pentru platforma MetaTrader 4: Supreme Edition. Acesta este un plugin, o extensie ce oferă o serie de facilitati pentru tranzacționare, administrarea riscului si analiza metatrader hitbt a pieței.

Uneltele și funcțiile oferite duc tranzacționarea cu platforma MT4 la următorul nivel.

Analiza tehnică în MT4

Cu ajutorul acestui modul puteti plasa ordine de tranzactionare rapid si eficient. Alegeti volumul de tranzactionare, Stop-Loss, Take Profit, Trailling Stop si lansati metatrader hitbt ordin dintr-o fereastra cu o interfata simpla, in care este afisata si directia ultimei miscari din piata.

  • MetaTrader 4 - Tutorial - femeiademaine.ro

Functionalitatile ferestrei sunt: O interfata minimalista, astfel incat suprafata utilizata sa fie cat mai mica, iar fereastra sa poata fi plasata oriunde pe grafic. Management pentru tranzactionarea printr-un singur Click. Optiuni pentru stabilirea nivelelor de Stop-Loss si Take-Profit.

bitcoin va fi pe piața de valori

Posibilitatea de a salva setari de tranzactionare Template astfel incat sa puteti plasa diferite tipuri de ordine foarte precis. Configurati setarile pentru a confirma rapid ordinele de tip quick-buy, quick-sell si close-all. Posibilitatea de a atasa sau de-atasa fereastra, astfel incat terminalul sa poata fi mutat pe un alt monitor sau sa fie activ chiar si cand platforma MT4 este minimalizata.

Fibonacci Retracement Unul dintre cele mai cunoscute instrumente tehnice este Fibonacci Retracement.

Trading Terminal Terminalul de tranzactionare functioneaza ca un centralizator pentru mai multe Mini-Terminale. Daca urmariti sau tranzactionati mai multe instrumente financiare in paralel, atunci aceasta facilitate este esentiala pentru Dvs. Elementele Terminalului de Tranzactionare: Precizie sporita a tranzactionarii pentru multiple elemente: management pentru 1 click trading.

Calculator pentru pozitie: aveti la dispozitie o unealta cu care puteti calcula rapid si in timp real expunerea pentru o pozitie sau un ordin.

Deschidere rapida de ordine de tranzactionare — ordine la piata, in asteptare, OCO sau setari predefinite template. Inchiderea rapida a pozitiilor de tranzactionare — Puteti inchide rapid pozitii individuale, mai multe pozitii selectate, sau toate pozitiile.

cambio btc eur

Puteti de asemenea sa inchideti partial pozitii deschise si sa inversati directia tranzactiei. Modificarea pozitiilor — Puteti modifica foarte usor nivelele de stop-loss, take-profit sau trailling stop. Puteti seta managerul de alerte sa va notifice la producerea unor evenimente importante pentru contul Dvs.

In plus, managerul poate fi setat sa si metatrader hitbt diferite actiuni in numele Dvs, bazat pe setarile introduse.

MetaTrader 4 – Tutorial

Veti avea astfel posibilitatea sa petreceti mai putin timp in fata ecranului de tranzactionare si sa acoperiti evenimente care se produc atunci cand nu sunteti online. Facilitati cheie are managerului de alerte: Alarme pentru modificari in randul parametrilor cheie ai contului Dvs - De exemplu: marja, balanta, profit, pierdere, equity, castiguri sau pierderi consecutive, etc.

bitcoin comercial pentru digibyte

Alarme pentru stiri si sentimentul pietei - Aceste alarme vor fi declansate de evenimente din calendar sau modificari ale sentimentului pietei. Alarme pentru activitatea contului: veti fi notificat cand se deschid sau se inchid tranzactii, la activarea anumitor ordine de stop-loss sau bitcoin mining hack. Alarme de pret — se activeaza cand sunt atinse anumite preturi pe instrumente financiare.

Alarme de timp — se declanseaza in functie de timpul zilei sau timpul pana la un anumit eveniment. Actiunile disponibile la declansarea alarmelor sunt: Notificari — trimite un mesaj pe Twitter, SMS, E-mail, pop-up sau alarma audio.

bitcoin concept în india

Ordine — plaseaza un ordin la piata sau in asteptare. Tranzactionare — inchide una sau mai multe pozitii.

cryptocompare eth calculator

Altele — deschide o pagina web sau trimite o cerere web. Citeste mai mult, click aici Tranzactionează la cel mai înalt nivel cu versiunea supremă a platformei MetaTrader 4.

  1. Bine ați venit la tutorialul despre MetaTrader 4.
  2. После секундного колебания Джезерак поведал ей все произошедшее.