Nvidia bitcoin


Nu-și mai pot cumpăra cele nvidia bitcoin noi plăci video de la NVIDIA pentru că acestea sunt luate de amatorii de minat Bitcoin și alte criptomonede.

nvidia bitcoin mining btc fără depozit

Din fericire, creatorii plăcilor GeForce au găsit o soluție la problemă. Acestea vor fi limitate din fabrică, deși în nvidia bitcoin se vor comporta exemplar.

Pentru a evidenția acest aspect și a descuraja achizițiile masive de către pasionații de Bitcoin, plăcile video vor purta sigla Lite Hash Rate sau LHR. Deși decizia pare una proastă, care va descuraja achiziția de plăci video, realitatea este cu totul alta.

nvidia bitcoin btc tranzacționarea pe nasdaq

De peste un an de zile, aceștia nu au mai putut să cumpere plăci video, cu atât mai puțin la prețuri corecte, din cauza pasionaților de criptomonede. Acesta este și motivul pentru care importante magazine online românești îți oferă un GeForce RTX la un preț dublu comparativ cu cel recomandat de producător. Deși nu este foarte clar dacă modificarea este realizată la nivel hardware sau software, este important de reținut că nu va afecta plăcile video din aceeași familie precum cele de mai sus care au fost achiziționate deja.

nvidia bitcoin graficul market bitcoin astăzi

Oficialii au afirmat că se așteaptă la încasări de de milioane de dolari din aceste plăci video, de trei ori mai mult decât estimările de acum ceva timp.