Nyse btc


Prima tranzacţie cu noile contracte a fost executată pe piaţa futures ICE la ora localăla un preţ de Bakkt, firma aflată "în spatele" contractelor, s-a aliat cu ICE în acest proiect care are ca scop să facă tranzacţionarea şi plata cu criptomonede viabile pentru investitorii retail şi cei instituţionali. Contractul are livrare fizică, ceea ce înseamnă că la decontare plata se face în bitcoin.

nyse btc

Decontarea fizică este utilizată pentru alte contracte, precum cele pe obligaţiuni, petrol, carne de vită şi metale. Fanii criptomonedei speră că aceste contracte futures pe bitcoin de la ICE, nyse btc sunt reglementate la nivel federal, pot oferi legitimitatea atât de necesară unei clase de active controversate, parte dintr-o industrie aflată la început.

nyse btc

Bitcoin-ul este cunoscut şi pentru volatilitatea sa crescută: dacă în atingea aproape de Anul acesta, nyse btc a crescut, specialiştii atribuind saltul preţului unor companii mari precum Facebook, care plănuiesc lansarea unei criptomonede. La ICE, investitorii pot tranzacţiona futures pe bitcoin zilnic sau lunar, potrivit site-ului web al pieţei.

nyse btc

Bakkt, societate care se află în parteneriat cu ICE pentru lansarea de produse derivate, s-a aliat şi cu lanţul de cafenele Starbucks în ca să le permită investitorilor să cumpere şi să vândă sau să trimită criptomonede.

Potrivit wsj.

nyse btc