Planta bitcoin


În jurul orei GMT, bitcoin, cea mai importantă monedă digitală, era cotată la Criptomonedele "nu sunt monede adevărate", au apreciat miercuri mai mult federaţii bancare de referinţă din China, lansând un avertisment împotriva "speculaţiei", într-o ţară care îşi pregăteşte propria monedă virtuală.

La un moment dat, China era una dintre cele mai puternice pieţe pentru bitcoin, cea mai răspândită monedă virtuală.

planta bitcoin ce va fi în valoare de bitcoin

Cu toate acestea, în autorităţile de la Beijing şi-au schimbat punctul de vedere iar plăţile cu criptomonede au fost declarate ilegale pe motiv că acestea monede pot fi un instrument utilizat în activităţi infracţionale.

Ţara asiatică est îngrijorată de riscul speculativ pe care îl prezintă criptomonedele pentru sistemul său financiar.

Mina — situată într-o unitate industrială de la periferia orașului englez Birmingham — fura electricitate în valoare de mii de lire sterline din rețeaua electrică, a declarat joi poliția din West Midlands. Poliția căta o fermă de plante ilegale, dar a descoperit o mină de Bitcoin Poliția a percheziționat unitatea din Sandwell pe 18 mai, după ce a intrat in planta bitcoin unor informații conform cărora acolo s-ar ascunde de fapt o plantație ilegală de canabis. Mulți oameni vizitau unitatea în diferite momente ale zilei, au spus polițiștii, adăugând că există numeroase conducte de cabluri și ventilație vizibile. O dronă a poliției a detectat, de asemenea, multă căldură provenind din clădire. Toate acestea le-au dat de bănuit polițiștilor că acolo s-ar afla de fapt o fermă care cultiva plante ilegale, dar realitatea a fost cu totul alta.

În schimb, activităţile de minare de bitcoin şi deţinerea de monedă virtuală sunt tolerate. Cele mai recente avertismente lansate de planta bitcoin chineze vin după o serie de postări pe Twitter ale patronului Tesla, Elon Musk.

La mina de BITCOIN más GRANDE DEL MUNDO construida en TEXAS para competir contra CHINA

Acesta a anunţat ca vehiculele Tesla nu vor mai putea fi cumpărate folosind Bitcoin, după ce în februarie constructorul american de automobile Tesla a cumpărat bitcoini în valoare de 1,5 miliarde de dolari. Suspendarea achiziţiilor cu criptomonedă este cauzată de preocupările legate de impactul consumului energetic necesar pentru minarea criptomonedelor asupra mediului, conform unei postări a lui Musk pe Twitter.

planta bitcoin strategia de marketing bitcoin

Tehnologia blockchain planta bitcoin criptografia pentru a crea un registru digital de date în care sunt incluse tranzacţiile utilizatorilor. Practic, este vorba despre un sistem prin care toate tranzacţiile sunt arhivate şi autentificate în mod public, fără să mai fie nevoie de un singur deţinător al informaţiei.

planta bitcoin puteți tranzacționa bitcoin pentru eter pe coinbase