Pps bitcoin


pps bitcoin directorul btc pagini galbene

Noua versiune a AntPool APP acceptă extragerea în mai multe monede și administrarea mai multor sub-conturi. Monitorizarea în timp real a puterii de calcul pentru a vă ține la curent cu funcționarea mașinii miniere. Asigurați siguranța bunurilor utilizatorilor, iar facturile de venituri sunt corecte și transparente.

pps bitcoin btc hathras

Funcționare simplă, interfață simplă, funcții ușor de utilizat, este un produs obligatoriu pentru călătorii acasă! Avantajele bazinului de furnici: 1. Management convenabil: trebuie doar să înregistrați pps bitcoin cutie poștală, veți avea un sistem de cont pe trei niveluri al numărului de cont, al grupului sub-cont, al contului comun autorizat, al gestionării convenabile a mașinilor și minelor 2.

pps bitcoin curs de instruire bitcoin

Notificare în timp util: Furnizați servicii de notificare APP, e-mail, SMS, WeChat, iar sistemul va trimite notificări la timp în funcție de puterea de calcul și pragul de avertizare timpurie configurat de miner. Funcția APP: 1.

pps bitcoin trade bitcoin cash

Sprijiniți mai multe minerit valutar, mai multe administrări sub-cont 2. Interogare ușoară pentru extragerea sub-contului și extragerea de portofel 3. Asistați conectarea prin e-mail, conectarea la telefonul mobil 4. Suport pentru stabilirea limbajului și setarea prețurilor valutare legale 5.

pps bitcoin bitcoin extracție

Mesaje de notificare în timp util pe panoul de anunțuri 6.