Râul btc


Media zilnică a volumului de tranzacţionare al Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a ajuns în luna decembrie la 39,1 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că a depăşit media zilnică cumulativă a volumului tranzacţionat în aceeaşi perioadă cu acţiunile Facebook, Amazon, Apple, Microsoft şi Alphabet compania-mamă a Googlecare s-a ridicat la 37,7 miliarde de dolari, scriu analiştii de la CyptoParrot.

coreea de nord bitcoin

Volumul mediu zilnic a fost calculat pentru perioada decembriecând Bitcoin s-a situat pe un trend pu­ternic de creştere. Astfel, media zilnică a ultimelor râul btc de zile se ridică la 13,6 miliarde de dolari pentru Apple, la 11,4 miliarde de dolari în cazul Râul btc, la 5,9 miliarde de dolari în ceea ce priveşte Microsoft, la 4,4 mi­liarde de dolari în cazul Facebook şi la 2,3 miliarde de dolari pentru acţiunile Alphabet.

La finele lunii decembrie, Bitcoin se tranzacţiona la aproape Pe 2 ianuarieBitcoin depăşea în premieră râul btc psihologic de Unii analişti consideră că valoarea Bitcoin ar putea creşte şi mai mult pe măsură ce dolarul american scade.

cel mai mare schimb de cripto

Bitcoin este tranzacţionat la fel ca monedele reale, cum ar fi dolarul american şi lira sterlină. Recent, a căpătat un impuls suplimentar ca formă de plată online, după ce PayPal a adoptat-o.

Raoul Pal - MASSIVE ETHEREUM PREDICTION 2021 - Get ready for 20K - Ethereum News Today

De asemenea, un impact în evaluarea, volumul tranzacţionat sau lichiditatea Bitcoin au avut-o şi investitorii instituţionali care au adoptat moneda.

Preţul în creştere a iscat însă şi îngrijorări cu privire la faptul că Bitcoin ar putea înregistra o corecţie dramatică, aşa cum sa întâmplat în urmă cu trei ani, când valoarea s-a prăbuşit.

bitcoin play store

În timpul creşterii dinBitcoin a fost aproape de a trece de nivelul de Citește și.