Signal crypto


signal crypto

Cursul poate fi vizionat de cate ori esye nevoie Dupa plata cursului trebuie sa-mi furnizati o adresa activa de Gmail. Cumpara acum Consultanta Crypto Serviciul de consultanta crypto este oferit de Mihai Daniel, are o durata de o ora si poate fi online pe zoom sau skype sau la birou.

signal crypto

Acest serviciu este adresat celor ce vor sa investeasca in crypto sau au investit deja insa nu au experienta necesara.

Se discuta despre strategii, bugete, taxe, banci, riscuri, analiza pe portofoliul clientului, oportunitati signal crypto multe altele. Cumpara acum Serviciu Premium de analiza tehnica, peste de monede analizate lunar, accesul se face pe baza de abonament.

signal crypto

Cumpara acum Cel mai apreciat curs de tranzacționare crypto din România, este un curs ușor de înțeles, foarte bine explicat și ușor de pus în practica. Cumpara acum Cursul are o durata de 4 ore, se face online cu profesorul nostru de trading pe zoom sau google team.

signal crypto

Cumpara acum Ne poti gasi si online O mare parte a clientilor nostri sunt din Bucuresti, insa avem clienti din toata Romania. Putem programa o consultatie online cu ajutorul Skype.

Informatii Daca aveti intrebari sau nelamuriri inainte sa faceti o programare, ne puteti contacta pe Whatsapp sau Instagram.

Plata serviciilor Cu ajutorul tehnologiei avem o multime de modalitati de plata, bancar, paypal, cash, bitcoin, ethereum.

signal crypto

Programeaza signal crypto intalnire Acum puteti face o programare foarte usor cu un singur click catre pagina de contact. Aparitii in Media.