Bitcoin hashrate, Bitcoin Mining Pool | Bitcoin Mining Contracts | Crypto Mining Pool | Binance


btc frica și indexul de lăcomie

Similar cu prețul, Bitcoin Hashrate vede schimbări sălbatice Bitcoin hashrate a fluctuat în ultimele zile după ce prețul BTC a scăzut semnificativ în ultima săptămână. Hash sau puterea de procesare a rețeleiau urmat și glisarea în jos. Există mulți factori care arată de ce hash-ul a scăzut, deoarece scăderea prețului bitcoin este doar unul dintre motive.

bitcoin futures opriți tranzacționarea

Un alt motiv al fluctuațiilor hashrate provine din rapoartele din China. Wu a spus că Antpool, F2pool, Binance Pool și Huobi Pool au suferit pierderi procentuale hashrate "Oamenii din industria Sichuan au subliniat că acesta ar trebui să fie un fenomen temporar", a subliniat Wu. De fapt, hashratul a început să crească din nou nord după declarațiile lui Wu pe Twitter.

cumpărarea bitcoin cu robinhood

Wu a spus cu toate acestea, consumul de energie din China are o cerere ridicată bitcoin hashrate acest moment. Wu a mai subliniat: Probleme de rețea scăzute în China au fost întotdeauna tmineri chinuiți de-a lungul anilor, în special în timpul sezonului ploios din Sichuan.

urmăriți comercianții crypto

Sezonul ploios facilitează curgerea energiei hidroelectrice, dar elementele naturale pot provoca inundații și întreruperi de curent. Bitcoin hashrate la 20 bitcoin hashrate Dominarea minieră China nu este singurul motiv pentru care picătura de hashrat a fost în joc.

Un alt motiv pentru care picătura de hash poate fi din cauza vârfului de dificultate care va veni în nouă zile.

Dificultăți în exploatarea Bitcoin pe 20 mai The Dificultatea minieră a Bitcoin a atins un nivel record din toate timpurile, așa cum Bitcoin.