Bw bitcoin


В этом-то Хедрон был убежден. Ну, почти убежден: сомнений оставалось ровно настолько, чтобы понудить его соблюдать осторожность.

Culorile produselor sunt realizate cu grijă după studii minuțioase, oferind o paletă largă de opțiuni și combinații. Eforturile pentru producția sustenabilă și responsabilă social sunt răsplătite prin certificările primite din partea unor prestigioase organizații independente: Pentru a păstra calitatea articolelor vestimentare cât mai mult timp, respectați instrucțiunile de utilizare și spălare de pe eticheta produsului.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Imprimare DTG Pentru imprimarea articolelor de îmbrăcăminte NaNaNa folosim tehnologia de imprimare inkjet policromie direct pe textil direct to garmet. Cerneala pe bază de apă pătrunde în fibra textilă, păstrând finețea materialului și conferind rezistență în timp.

trimiteți bitcoin fără taxă

Se pot imprima detalii oricât de bw bitcoin, fără limitare a numărului de culori. Imprimarea textilelor colorate necesită o pretratare a suprafeței, de aceea s-ar putea să apară în jurul graficii o zonă de culoare ușor diferită de logo btc materialului.

draper university bitcoin

Aceasta va dispărea după prima spălare. Pentru a vă bucura cât mai mult timp de calitatea imprimării respectați următoarele recomandări: Spălați înainte de prima folosire.

Spălați pe dos manual sau la rotații cât mai mici, la temperaturi de maxim 30 °C. Folosiți cât mai puțin detergent.

bitcoin atm edinburgh

Nu utilizați înălbitori. Călcați pe dos la temperaturi reduse.

btc volumul pieței

Nu utilizați spălarea chimică. Tricouri personalizate de același artist Qudkin.