cadou
Lifestyle

3 produse Spacer pe care le poți face cadou soțului tău

Mi se pare chiar amuzant să scriu eu articolul acesta despre cadouri pentru soțul. De ce? Pentru că sunt într-o mare ceață când trebuie să aleg un cadou pentru soțul meu.

Sigur în 15 ani de relație am tot cumpărat parfumuri și ceasuri, cam atât știam eu despre bărbați. Cam asta auzeam că se dăruiește bărbaților de ziua lor, așa că asta am cumpărat și eu. Când soțul mea avea deja o colecție impresionabilă de ceasuri, care nu le purta niciodată și parfumuri de nu mai aveau loc în baie, m-am oprit din a-i mai cumpăra cadouri de ziua lui. La fiecare eveniment important din viața lui îl rugam să își cumpere singur cadoul de frică să nu iau ceva ce nu îi place. Și după câțiva ani de cumpărat singur cadouri am început și eu să observ cam ce le place bărbaților.

1.Boxe Spacer portabile bluetooth – SPB-S10-BT

Pentru că ziua lui este primăvara, iar primăvara natura se trezește la viață, la fel face și soțul meu. Își face bagajul și pleacă weekend de weekend pe baltă la pescuit. Avem o cabană la țară, lângă un lac și de primăvara până toamna ne petrecem mai toate sfârșiturile de săptămâna acolo. Mi-a spus că își dorea de mult o boxă portabilă pe care o poate lua cu el pe baltă. Și-a ales o boxă portabilă Spacer, cu timp de funcționare 5 ore, și distanță de funcționare 5 metri. Am rămas plăcut impresionată de cadoul ales. Nu știu cum nu m-am gândit la asta. Mă așteptam să își cumpere cine ști ce prosti.

cadou pentru barbați

2.Rucsac Spacer Rio

În urătorul an de ziua lui și-a ales un Rucsac Spacer Rio pentru a face drumeți. Acest rucsac cu 2 compartimente, 4 buzunare frontale, 2 buzunare și care e și impermeabil este perfect de mers pe munte. Pasiune pe care o avem amândoi de altfel. Nu mică i-a fost mirarea când după o săptămână mi-am achiziționat și eu acelaș rucsac doar că culoarea roșie.

cadou pentru barbați
cadou pentru barbați

3.Scaune gaming

Acest cadou nu a fost pentru soțul meu deoarece el nu are pasiunea jocurilor. Dar această pasiune o are prietenul lui cel mai bun Marius. Așa că de ziua lui Marius am făcut un pas în spate și l-am lăsat fără nici o grijă pe soțul meu să aleagă cadoul pentru el. I-a cumpărat un Scaun Gaming din imitație de piele, foarte confortabil de care Marius a fost extraordinar de încântat. Îl poate folosi și pentru a se relaxa jucând un joc video și pentru munca de birou.

scaun Gaming 
Spancer
scaun

Citește și : Idei de cadouri de Secret Santa

Prin urmare fetelor, eu încă nu mă simt pregătită să îmi reiau poziția și să îi cumpăr singură un cadou soțului. El m-a surprins foarte plăcut cu alegerile lui și încă nu cred că mă pot ridica la acel nivel. Îl mai las vreo doi ani să își mai cumpere singur cadouri, să îmi mai fac niște idei și apoi o să îmi fac curaj și o să încerc.

Câteva ponturi am prins totuși. Nu se potrivesc ceasurile și parfumurile oricărui bărbat. Dacă munca lui de zi cu zi nu e una de birou, iar în timpul liber îi place să stea la țară, în natură și pe munte ca soțului meu, nu prea are unde purta ceasurile. Ideea principală este că trebuie să fi atentă la pasiunile lui și doar așa vei reuși să îi faci un cadou de care să se bucure cu adevărat.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020 .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: