Femmeluxefinery

Comandă de pe Femmeluxe

 Pentru că toamna cel mai util articol de îmbrăcat e treningul am decis să mai fac o comandă de pe Femmeluxe. Eu oricâte treninguri aș avea parcă niciodată nu sunt de ajuns.

Am ales mărimea 6 și spre surprinderea mea a fost exact mărimea potrivită. Mi se întâmplă foarte rar să nimeresc mărimea, așa că nu am putut decât să mă bucur că nu a trebuit să fac retur pentru a schimba mărimea.

Încă un lucru care m-a surprins plăcut a fost livrarea foarte rapidă. Fiind un site din Marea Britanie mă așteptam la cel puțin 10 zile, dar comanda a ajuns la ușa mea cu Fac Curier în doar 5 zile lucrătoare.

Sunt foarte mulțumită de comandă așa că haideți să vedeți ce mi-am ales și cum se așează pe corp.


Îmi doream ceva lejer de îmbrăcat în perioada asta atât de ploioasă, așa că am ales un set de trening  și un cardigan

Set de trening Beige Loungewear 

Nu am mai purtat trening de multă vreme, nu am niciunul în garderobă și tocmai de aceea am ales unul . Vreau să încep să port din nou pentru că sunt foarte lejere . Eu când spun trening mă gândesc instant la relaxare. Poate fi purtat alături de o pereche de încălțări sport în drumeții pe munte, în excursii, în sesiuni de mișcare în aer liber, în sala de sport, de fitness sau la un picnic, gratar sau ieșire în aer liber cu prietenii. 

Materialul treningului este unul foarte grosuț , exact pentru această perioadă ploioasă dar și sexy. Pantalonii din set au o talie înaltă, ceea ce îmi place foarte mult. Am început să îi port foarte des în combinație cu bluza dar și fără.

Citește și : Tricouri de la Femmeluxe

Cardigan negru Femmeluxe

Cu un pullover de dama sau un cardigan deosebit veți avea garanția nu numai ca arătați bine chiar și atunci cand vine frigul, dar vă veți simți călduros si confortabil. Și toate acestea la preturi mici, pentru ca pe FEME LUXE găsiți cardigane sau pulovere de dama la prețuri mici.

Comandă femmeluxe

Am ales mărimea 8 și cred ca e puțin mare dar îmi place și așa.

În concluzie mă declar mulțumită de această comandă Femmeluxe și vor mai fi cu siguranță. Deja am pus ochii pe niște Joggers  Kimora . I-am adăudat în wishlist și la următoarea comandă îi voi avea. Îmi place acest site pentru că apar lucruri noi constant și sunt foarte moderne.

Voi ați comandat de la Femmeluxe? Sunteți mulțumite de articolele comandate? Ce articole vă plac din comanda mea?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: